anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

prosze o opinie-nowicjusz

kasia25-----
Początkujący

prosze o opinie-nowicjusz

oto pare moich fotek prosze o opinie na podstawie ich bede mogla sie uczyc.Picture 1 .jpg

65 ODPOW. 65
kasia25-----
Początkujący

Dzieki za opinie :) co do 10 to faktycznie usunelam ze zdiecia 3 osoby dokladnie w tym miejscu w ktorym jest przymglenie-to moje pierwsze poprawiane w ten spodob zdiecie jeszcze niezbyt dokladne.
sadam wcale sie nie gniewam musze sie jeszcze nauczyc jak prostowac zdiecia :D

kasia25-----
Początkujący

paulina napisał(a):

10 sadam ma racje jakies przymglone :question: i pion wskazany lepiej by wygladało
11 moze ciut krzywe po poprawce ok...
Kasiu coraz lepsiejsze fotki naprawde...

10 jest w pionie :) tylko troche obciete

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

kasia25 napisał(a):

paulina napisał(a):

10 sadam ma racje jakies przymglone :question: i pion wskazany lepiej by wygladało
11 moze ciut krzywe po poprawce ok...
Kasiu coraz lepsiejsze fotki naprawde...

10 jest w pionie :) tylko troche obciete

przejezyczenie... :D chodziło mi o poziom :smileyhappy:

kasia25-----
Początkujący
profile.country.pl_PL.title
jareklubicz.
Poszukiwacz

Witam a więc
14.Ładny widok podoba mi się
13.Rozpraszaja mnie te drzewa z lewj strony po przycięciu mogło by być
12.Nie bardzo wiem co chcesz pokazać
takie są moje opinie amatora :)

kasia25-----
Początkujący

nie bardzo tym razem rozumiem twoja wypowiedz co do 13? co chce pokazac? jest to kosciolek anglikanski z poczatkow 19wieku a cmentarz go otaczajacy siega 15wieku, mysle ze jest to bardzo ciekawy temat do fotografowania.

profile.country.pl_PL.title
jareklubicz.
Poszukiwacz

Chodzi o te drzewa z lewej strony ja bym je wykadrował a co do cmentarza moze masz i racje ale za dużo jest na tym zdjeciu kosciól, groby jak dla mnie to za dużo,a tak po prawdzie niewiem co to jest na pierwszym planie żywopłot?jesli tak to go bym usunął ale to są tylko moje opinie inni mogą mieć inne zdanie ;)

kasia25-----
Początkujący

ok dzieki za opinie :)

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

Drzewa to tu nie przeszkadzają tą fotkę trzeba zrobić 4 godziny wcześniej kiedy mury oświetlone są od strony pstryknięcia

kasia25-----
Początkujący

wtedy slonce bylo by nad z raczej za koscolem bo to strona polnocna, wydaje mi sie ze robila bym wtedy zdiecie pod slonce nie wiem czy cos by z tego wyszlo w zimie slonce jest nisko, ale moze.