Podziel się wrażeniami!
oto pare moich fotek prosze o opinie na podstawie ich bede mogla sie uczyc.Picture 1 .jpg
7 - wybacz ale dla mnie to zwykle zdjęcie nie zachwyciło mnie
8 - bardzo ładnie uchwycona kaczka tylko ten konar trochę psuje ujecie
9 - a co powiesz o tym kaczka
ci.nek nawet fajnie ci wyszła ta kaczka
Witam
Moje 3 grosze dorzucę...
7 - zwyczajne zdjęcie, ten kadr nie przemawia do mnie
8 - ładne zdjęcie Kolory i ostrość dobra Tylko ten konar...
9 - niebieski kontury na opierzeniu kaczki nieładnie to wygląda
starosta co do 9 nic nie poradze ze kaczka ma taki kolor w opierzeniu bo to zasluga natury nie moja
ci.nek super kaczka tylko ja nie wiem wlasnie jak obcinac zdiecia :smileyredface:
Dzieki za opinie czekam na kolejne
kolejne foty
zdjęcie numer 10 jak dlamnie może być chociaż można by było troszeczke nad kadrem popracować
natomiast 11 było by naprawde dobre gdyby nie ten murek z przodu
11 robiona byla z dachu
10 widziałbym zdecydowanie w kadrze poziomym, tak aby był cały cień. I małe pytanie - coś było robione w okolicy głowy wielbłąda i górnej krawędzi murku?
11 fajne tylko szkoda, że jest krzywe Mała chwilka i może być tak: wyprostowane - mam nadzieję, że się nie pogniewasz za ingerencję?
sadam napisał(a):
10 widziałbym zdecydowanie w kadrze poziomym, tak aby był cały cień. I małe pytanie - coś było robione w okolicy głowy wielbłąda i górnej krawędzi murku?
11 fajne tylko szkoda, że jest krzywe Mała chwilka i może być tak: wyprostowane - mam nadzieję, że się nie pogniewasz za ingerencję?
WItam tez zaczynam z cyfrówka swoją przygodę jeśli można też coś powiem
4.Fajne ujęcie
5.Zbyt centralnie jak dla mnie
6.Fajnie ale można by było ciut wykadrowac
7.Za duż sie dzieje na zdjeciu nie trafia do mnie
8.Fajne
9.Ok tylko szkoda drugiej kaczuszki za obcięty kuperek
10.Fajne troche wykadrować a będzie jeszcze lepsze
11.Wyciąć mur i będzie bardzo dobre
a co do przycinania i wyostrzania to polecam Picasa 3 darmowy po polsku i naprawde duzo potrafi pozdrawiam