Podziel się wrażeniami!
Zapraszam do obejrzenia poniższej Galerii. Znajduje się tu 39 ponumerowanych zdjęć o różnorodnej tematyce: m.in. coś z struktur, coś z ptactwa wodnego i nieco "inne" spojrzenie na Krakowski Kazimierz (którego piękno można znaleźć nie tylko w Synagogach)
"Inny" Kazimierz (3/5)
"Inny" Kazimierz (4/5)
"Inny" Kazimierz (5/5)
I ostatnie 3 z 39. Dziękuję Państwu za obejrzenie niniejszej Galerii, oraz za wszelkie uwagi, sugestie, komentarze, a przede wszystkim krytykę...
Witam
no to zaszalałeś z tym pokazem
1 - ucięta 1 lampa, niepotrzebne to coś w DL rogu
4- słaba ostrość inny kadr i b&w i byłoby ok
7 - ucięta głowa i tło brzydkie
8 - za ciasny kadr
12 - byłoby fajne gdyby nie ta perspektywa
18, 20, 30 - bardzo fajne
31 - coś w sobie ma ale kadr niedopracowany
34 - fajny zegarek i tyle
2, 3, 5, 10, 11, 14, 25, 27, 29, 32, 33, 35-39 - nie podobają mi się, niektóre w ogóle bez sensu
już nie mam siły więcej oglądać
niech inni się wypowiedzą
Witam!
Napisałem na końcu wątku prośbe o krytykę. Nie sądziłem, ze będzie to aż taka lawina krytyki. W Twoich oczach wychodze więc na jakiegoś dyledanta fotografii, takiego "fotograficznego " Pierrota"... Dobrze będę Pierrotem, od teraz będę mieć taki awatar jaki widnieje obok... (oczywiście to ja jestem na nim)
Z poważaniem
Zajrzałem własnie na Twoją galerię i widze, że i Ty lubisz się "bawić" efektami świetlnymi jak ja kiedyś dawno temu jak zaczynałem przygodę z fotografią na H9. Poniżej publikuję swoje ''świetlne''dzieła....
Warto zwrócić uwagę, że efekty na poniższych zdjęciach te to nie jest zwyczajne "poruszenie" aparatem – był zresztą na statywie – gdyż efekt "zwyczajnego" poruszenia aparatem wyglada po prostu inaczej...
Napisałem na końcu wątku prośbe o krytykę. Nie sądziłem, ze będzie to aż taka lawina krytyki. W Twoich oczach wychodze więc na jakiegoś dyledanta fotografii, takiego "fotograficznego " Pierrota"...
Z poważaniem
Napisałem na końcu wątku prośbe o krytykę. Nie sądziłem, ze będzie to aż taka lawina krytyki. W Twoich oczach wychodze więc na jakiegoś dyledanta fotografii, takiego "fotograficznego " Pierrota"... Dobrze będę Pierrotem, od teraz będę mieć taki awatar jaki widnieje obok... (oczywiście to ja jestem na nim)
Dziękuję za wszelkie uwagi. Trochę mi wstyd :smileyredface: ale przełknąłem ślinę i... do roboty! A więc popracuję nad swoim warsztatem i bedę wrzucał w miarę swojego rozwoju kolejne fotki