Podziel się wrażeniami!
Jako posiadaczka A 300 od miesica niespeBna cykam. i mam nadzieje, ze kazde kolejne zdjecie bedzie jeszcze lepsze. bo jak na razie testuje. i bawie sie. na poczatek:
dobra następnym razem będę zasad się 3mać jeśli o słońce chodzi
ramoncia napisał(a):
dobra następnym razem będę zasad się 3mać jeśli o słońce chodzi
Poczytałam
Byle teraz w praktyce to wprowadzić, ale cóż, trening czyni miszcza
A teraz kolejne fotki z wyprawy wczorajszej na wieżę widokową;)
6-ka trochę dziwny kadr
7-ka widzę ciemność
8-ka ekstra, tylko trochę obróbki - ostrość, kontrast i nasycenie. Szkoda że wykasowałaś exif bo mógłbym coś więcej powiedzieć
ponieważ widzę u Ciebie kwiaty zapraszam do moich , może coś podpatrzysz , męczę je od 4 lat i chyba to najlepiej mi wychodzi zapraszam http://picasaweb.google.com/roman.biern ... iatyII2008
Witaj
O poprzednich fotkach już dość napisano więc skupię się na trzech ostatnich
006- portret to nie moja dziedzina, ale jakoś mi to ujecie "nie leży" i ni diabła nie umiem określić przyczyny
007- dziewczyna stoi obok... no właśnie obok czego? Zdecydowanie za ciemno
008- skok- pomysłowe nie powiem jedynie proponowałbym umówić się co do jakiejś pozycji w skoku co fajnie korespondowałoby z symetrią względem drzwi stanowiących tło
I to tyle
Widać, że masz sporo pomysłów i tylko kwestią czasu jest kiedy opanujesz aparat do tego stopnia by nie przeszkadzał Ci zbytnio w ich uwiecznianiu
006- "wolne miejsce" zostawione po lewej a dziewczyna patrzy się w prawo, zła kompozycja i trochę za ciasno
007- za szeroko dziewcyzna gubi się w kadrze.
008- lekko poruszone pozatym jest okej