anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

tyle tego wrzuciłeś, że muszę uważać, żeby się w numeracji nie pogubić :D

87 - bardzo fajnie te muchy błyszczą w slońcu, ale czegoś mi w tym zdjęciu brakuje... może ciut więcej ostrości, albo kotrastu... :rolling_eyes:
88 - jak dla mnie fajnie, tylko hmmm... a jakby wykadrowaćtak, zeby cudnie uchwycone oko było w jednym z, nie wiem jak to nazwać, mocnym punkcie zdjęcia? (jednym z 4 przecięć linii trojpodziału, mam nadzieję, że wiesz o co chodzi ;) )
89 - te papugi jakoś mi nie leżą... może mają zbyt cukierkowe kolory, ale tego to już nie zmienisz :slight_smile:
90 - fajne, bez zarzutów :D
91 - super, świetny kontrastmiędzy szarym krokodylem, a pomarańczowym wnętrzem jego pyska! i świetnie widać te wszystkie detale na jego skórze :c4
92 - szkoda uciętej trąby :(
93 - bez zarzutów, piękne :c4
94 - jak dla mnie za dużo w kadrze, przybliżyłabym lwa bardziej...
95 - ucięty róg :(
96 - foczka ginie na tym zdjęciu, a szkoda, bo jest cudna... moze w kolorze lepiej ją widać?
97 - nie umiem powiedzieć, dlaczego, ale jakoś mi to zdjęcie nie leży, moze przez te kraty za dużo się dzieje w kadrze? :rolling_eyes:
98 - brakuje mi ciut ostrości, poza tym super :D

ogólnie - przyjemne zdjęcia, chyba muszę się do zoo wybrać ;D

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

colorful napisał(a):

88 - jak dla mnie fajnie, tylko hmmm... a jakby wykadrować tak, zeby cudnie uchwycone oko było w jednym z, nie wiem jak to nazwać, mocnym punkcie zdjęcia? (jednym z 4 przecięć linii trojpodziału, mam nadzieję, że wiesz o co chodzi ;) )
94 - jak dla mnie za dużo w kadrze, przybliżyłabym lwa bardziej

proszę bardzo :D tak lepiej?

a do zoo planuje się jakoś niebawem znowu wybrać gorzej żeby mi się wolne w pracy z pogodą zgrało...

colorful-----
Początkujący

pawelszymanski6 napisał(a):

proszę bardzo :D tak lepiej?

nooo, jak dla mnie o niebo lepiej :D

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Oj Ja chyba też się wybiorę do zoo...
jeśli chodzi o zdjecia to colorful już napisała co i jak dwie poprawione wyglądają o wiele lepiej
Paweł ale seryjke wrzuciłeś... :shock:

colorful-----
Początkujący

Paulinko, daj znać kiedy to może i ja się ruszę, a będzie okazja do nowych wspólnych wariactw ;D

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

colorful napisał(a):

Paulinko, daj znać kiedy to może i ja się ruszę, a będzie okazja do nowych wspólnych wariactw ;D

ok :D