Podziel się wrażeniami!
Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.
Melanie napisał(a):
wiewiórka rzeczywiscie swietna
![]()
137 ladne
ale na 138 troche za duzy balagan ^^
137 bardzo mi się podoba światło, GO i kolor kwiatów
138 - a może bliżej zrób zdjęcie
139 - ładna wiewióra
Starosta napisał(a):
138 - a może bliżej zrób zdjęcie
Aha. Rozumiem ten bólpawelszymanski6 napisał(a):
wiesz ja stałem już na krawędzi brzegu nie zapominaj że kit długim obiektywem nie jest
kwiatek był pół metra ode mnie
A mi się 138 podoba - jest takie naturalne. Wiewiórka fajna, ale jakieś dziwne kolory ma (za dużo nasycenia/kontrastu?) i pionowy kadr mi nie bardzo pasuje.. ale to tylko moja amatorska opinia
5 6 7 11 są Cacy normalnie Szacunek rozumiem jak to jest z tym wyostrzeniem bo nadal niemam pojęcia jak to robić pszy wrzucaniu bo czasem zd wygląda inaczej niż w orginale a jak je wrzucasz to sie muli i wali więc ja równiez mam z tym problem jak je wyostrac i w takim pszypadku staram sie robić bardzo ostre zd za pierwszym razem zeby potem nic nie kombinowac z tego powodu ze niemam pojęcia jak to robić
Ninnn napisał(a):
A mi się 138 podoba - jest takie naturalne.
Wiewiórka fajna, ale jakieś dziwne kolory ma (za dużo nasycenia/kontrastu?) i pionowy kadr mi nie bardzo pasuje.. ale to tylko moja amatorska opinia
No ja też na laptopie i do tego nieskalibrowanym więc może to jego wina
Strzały ze spacerku po Wilanowie jakoś do mnie nie trafiają - masz już w albumie lepsze
Za to te z Twojej wyspy - pokazują potencjał miejsca, który warto by było wykorzystać.
Zerknij do galerii kolegi mbmark na kkm'ie :smileyarrow: mbmark galeria alfa klubu do architektury - moim zdaniem potrafi pokazać tego typu klimaty.
sadam napisał(a):
Strzały ze spacerku po Wilanowie jakoś do mnie nie trafiają - masz już w albumie lepsze
![]()
Za to te z Twojej wyspy - pokazują potencjał miejsca, który warto by było wykorzystać.
Zerknij do galerii kolegi mbmark na kkm'ie :smileyarrow: mbmark galeria alfa klubu do architektury - moim zdaniem potrafi pokazać tego typu klimaty.