anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Melanie napisał(a):

wiewiórka rzeczywiscie swietna ;)
137 ladne
ale na 138 troche za duzy balagan ^^

dzięki za odwiedziny i komentarz :)

co do 138 to to jest mały bałagan ;)

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

137 bardzo mi się podoba :thumbsup: światło, GO i kolor kwiatów
138 - a może bliżej zrób zdjęcie :question:
139 - ładna wiewióra :)

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Starosta napisał(a):

138 - a może bliżej zrób zdjęcie :question:

wiesz ja stałem już na krawędzi brzegu nie zapominaj że kit długim obiektywem nie jest ;) kwiatek był pół metra ode mnie

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

pawelszymanski6 napisał(a):

wiesz ja stałem już na krawędzi brzegu nie zapominaj że kit długim obiektywem nie jest ;) kwiatek był pół metra ode mnie

Aha. Rozumiem ten ból ;)

Pozdrawia Starosta :grin:
Ninnn-----
Początkujący

A mi się 138 podoba - jest takie naturalne. :) Wiewiórka fajna, ale jakieś dziwne kolory ma (za dużo nasycenia/kontrastu?) i pionowy kadr mi nie bardzo pasuje.. ale to tylko moja amatorska opinia :P

Namrod-----
Początkujący

5 6 7 11 są Cacy normalnie Szacunek rozumiem jak to jest z tym wyostrzeniem bo nadal niemam pojęcia jak to robić pszy wrzucaniu bo czasem zd wygląda inaczej niż w orginale a jak je wrzucasz to sie muli i wali więc ja równiez mam z tym problem jak je wyostrac i w takim pszypadku staram sie robić bardzo ostre zd za pierwszym razem zeby potem nic nie kombinowac z tego powodu ze niemam pojęcia jak to robić :D

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Ninnn napisał(a):

A mi się 138 podoba - jest takie naturalne. :) Wiewiórka fajna, ale jakieś dziwne kolory ma (za dużo nasycenia/kontrastu?) i pionowy kadr mi nie bardzo pasuje.. ale to tylko moja amatorska opinia :P

no u mnie kolorki są ok a ost miałem ekran w lapku kalibrowany zdjęcie robione na vivid może dlatego...a co do kadru zrobił się z poziomego pionowy ;)

Ninnn-----
Początkujący

No ja też na laptopie i do tego nieskalibrowanym więc może to jego wina ;)

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Strzały ze spacerku po Wilanowie jakoś do mnie nie trafiają - masz już w albumie lepsze ;)
Za to te z Twojej wyspy - pokazują potencjał miejsca, który warto by było wykorzystać.
Zerknij do galerii kolegi mbmark na kkm'ie :smileyarrow: mbmark galeria alfa klubu do architektury - moim zdaniem potrafi pokazać tego typu klimaty.

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

sadam napisał(a):

Strzały ze spacerku po Wilanowie jakoś do mnie nie trafiają - masz już w albumie lepsze ;)
Za to te z Twojej wyspy - pokazują potencjał miejsca, który warto by było wykorzystać.
Zerknij do galerii kolegi mbmark na kkm'ie :smileyarrow: mbmark galeria alfa klubu do architektury - moim zdaniem potrafi pokazać tego typu klimaty.

wcześniejsze strzały były manualami a te były kitem ;) dlatego mogą wydawać się gorsze co do potencjału bluecity no niby jest ale po 1 ciężko dostać się w miejsce gdzie można zrobić fotkę po drugie mam tylko kita jeśli chodzi o szer kąt a kit w tym względzie cudowny nie jest...