anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

Witam :)
Ciekawa galeria i fajne strzały :)
41 - najładniejsza :)
43 - za dużo badyli niestety
42 i 44 wporządku

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

ale masz tempo :shock:

dużo zdjęć, więc odniosę się ogólnie: nadal bardzo dobre BW - fajna konwersja. Musisz więcej uwagi zwracać na detale. Tam gdzie fotka chmur wcisnął się słup i linie wys.napięcia......na jednej z fotek pawia nieostre krzaczory na dole kadru - odciągają od głównego tematu ;)

pawelszymanski6
Expert

kris napisał(a):

ale masz tempo :shock:

dużo zdjęć, więc odniosę się ogólnie: nadal bardzo dobre BW - fajna konwersja. Musisz więcej uwagi zwracać na detale. Tam gdzie fotka chmur wcisnął się słup i linie wys.napięcia......na jednej z fotek pawia nieostre krzaczory na dole kadru - odciągają od głównego tematu ;)

no trochę ich się zrobiło w sobotę byłem na mazurach a wczoraj w Łazienkach królewskich w sumie jakieś 500 zdjęć zrobiłem, z tymi chmurami wiem że był słup mogłem go w ps-ie wywalić ale w sumie wydawało mi się że nie będzie przeszkadzać wręcz przeciwnie doda troche uroku temu zdjęciu więc go zostawiłem, z tym pawiem wiem że są te krzaki ale wziąłem ze sobą do Łazienek stałkę 135 i 300 pod m42 i żeby ominąć te krzaki to musiałbym ostrzyć przez live view a wtedy pewnie nic by z tego zdjęcia nie było uroki manualnych obiektywów :(

Ciesze się bardzo Kris że Ci się podobają B/W wszystkie konwertowane z koloru w Microsoft Office Picture Menager :smileyhappy:

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
Starosta.
Początkujący

45 - ciekawy i fajny kadr :)
46 - takie sobie

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

kwiat lotosu

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

pawelszymanski6 napisał(a):

wszystkie konwertowane z koloru w Microsoft Office Picture Menager :slight_smile:

:o
nie mam pytań :smileymrgreen:

ostatnie dwie fotki (BW)pokazują, że jeszcze z selekcją ciężko ;)
jedna od drugiej poziomem (imho) mocno się różnią ;)
gołąb może byłby ciekawy, gdybyś stał na wprost (wiem - czasami to nie zależy od nas, ale czasami jest to ewidentnie błąd operatora kamery :smileymrgreen: )

zaś drugie jest bardzo fajne. Nawet mi nie przeszkadza, ze to nie pierwsze elementy konstrukcji nie są w GO - jest dobrze :D

EDIT:
dołożyłeś kwiat lotosu :shock:
zaje...biaszczy :smileymrgreen:

pawelszymanski6
Expert

kris napisał(a):

pawelszymanski6 napisał(a):

wszystkie konwertowane z koloru w Microsoft Office Picture Menager :slight_smile:

:o
nie mam pytań :nauseated_face:

ostatnie dwie fotki (BW)pokazują, że jeszcze z selekcją ciężko ;)
jedna od drugiej poziomem (imho) mocno się różnią ;)
gołąb może byłby ciekawy, gdybyś stał na wprost (wiem - czasami to nie zależy od nas, ale czasami jest to ewidentnie błąd operatora kamery :nauseated_face: )

zaś drugie jest bardzo fajne. Nawet mi nie przeszkadza, ze to nie pierwsze elementy konstrukcji nie są w GO - jest dobrze :D

EDIT:
dołożyłeś kwiat lotosu :shock:
zaje...biaszczy :nauseated_face:

co do gołębia to na wprost były gałęzie a ten gołąb to 2 piętra nad ziemią sobie siedział :)

Starosta.
Początkujący

za "kwiat lotosu" szcun :D super kolory :nauseated_face: