Podziel się wrażeniami!
Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.
...
Witam
Ciekawa galeria i fajne strzały
41 - najładniejsza
43 - za dużo badyli niestety
42 i 44 wporządku
ale masz tempo
dużo zdjęć, więc odniosę się ogólnie: nadal bardzo dobre BW - fajna konwersja. Musisz więcej uwagi zwracać na detale. Tam gdzie fotka chmur wcisnął się słup i linie wys.napięcia......na jednej z fotek pawia nieostre krzaczory na dole kadru - odciągają od głównego tematu
kris napisał(a):
ale masz tempo
dużo zdjęć, więc odniosę się ogólnie: nadal bardzo dobre BW - fajna konwersja. Musisz więcej uwagi zwracać na detale. Tam gdzie fotka chmur wcisnął się słup i linie wys.napięcia......na jednej z fotek pawia nieostre krzaczory na dole kadru - odciągają od głównego tematu
kolejne z serii BW
45 - ciekawy i fajny kadr
46 - takie sobie
kwiat lotosu
pawelszymanski6 napisał(a):
wszystkie konwertowane z koloru w Microsoft Office Picture Menager
kris napisał(a):
pawelszymanski6 napisał(a):
wszystkie konwertowane z koloru w Microsoft Office Picture Menager
nie mam pytań
ostatnie dwie fotki (BW)pokazują, że jeszcze z selekcją ciężko
jedna od drugiej poziomem (imho) mocno się różnią
gołąb może byłby ciekawy, gdybyś stał na wprost (wiem - czasami to nie zależy od nas, ale czasami jest to ewidentnie błąd operatora kamery )
zaś drugie jest bardzo fajne. Nawet mi nie przeszkadza, ze to nie pierwsze elementy konstrukcji nie są w GO - jest dobrze
EDIT:
dołożyłeś kwiat lotosu
zaje...biaszczy
za "kwiat lotosu" szcun super kolory