anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Starosta napisał(a):

za "kwiat lotosu" szcun :D super kolory :nauseated_face:

ciesze się że Ci się podoba zrobiony heliosem pierwsze zdjęcie tym obiektywem :)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

pawelszymanski6 napisał(a):

co do gołębia to na wprost były gałęzie a ten gołąb to 2 piętra nad ziemią sobie siedział :)

jak już napisałem - czasami tak już jest, że się nie da stanąć dobrze :smileyrolleyes:
ale to nie znaczy, że ja jako widz nie mogę tego nie napisać ;)
lepiej marudzic, wypominać, wytykać etc - bo to dla Ciebie i Twoich zdjęć na dobre wyjdzie ;)

:D

pawelszymanski6
Expert

kris napisał(a):

pawelszymanski6 napisał(a):

co do gołębia to na wprost były gałęzie a ten gołąb to 2 piętra nad ziemią sobie siedział :)

jak już napisałem - czasami tak już jest, że się nie da stanąć dobrze :rolling_eyes:
ale to nie znaczy, że ja jako widz nie mogę tego nie napisać ;)
lepiej marudzic, wypominać, wytykać etc - bo to dla Ciebie i Twoich zdjęć na dobre wyjdzie ;)

:D

ale ja się ciesze z Twojej i innych krytyki i rad :) po to wstawiam tu zdjęcia żeby dowiedzieć się co robię źle :)

dokładam kolejną fotkę co prawda z szuflady robioną jeszcze fuji f20 ale mam nadzieje że się wam spodoba :)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
profile.country.pl_PL.title
kropka33
Początkujący

jak dla mnie, to nr 49 najlepszy :D

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Z wróbelków 49 lepszy
A 48 robi wrażenie. Choć ostrość trochę nie teges, ale fajny pomysł i spojrzenie - jak wybuchający fajerwerk :)

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Tadeusz napisał(a):

Z wróbelków 49 lepszy
A 48 robi wrażenie. Choć ostrość trochę nie teges, ale fajny pomysł i spojrzenie - jak wybuchający fajerwerk :)

Ciesze się że Ci się podoba :)
48 robione małpką to wszystko na co ją było stać niestety ale w wakacje postaram się zrobić podobne ale a300 powinno wyjść dużo lepiej ;)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

48 - przepały na listkach są nie fajne i odciągają wzrok od fajnego wzoru "pączka", no i kolorki coś nie teges :rolling_eyes:
49 - lepszy niż 50tka, bo lepsze jest tło za wróbelkiem ;) jest to element często pomijany - to co jest poza GO potrafi naprawić do d.. zdjęcie ale też potrafi spartolić najlepszą fotkę :smileytwisted:

51 -fajnie wypatrzone :slight_smile:

Tadeusz.O
Doradca

Widzisz kris, Ty to tak ładnie umiesz wyłożyć :)
Ja to wiem, że mi się podoba albo nie - ale dlaczego? http://klubkm.pl/forum/images/smilies/nie_wiem.gif
No, i czasem podoba mi się co innego niż większości http://klubkm.pl/forum/images/smilies/whistling.gif

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

kris napisał(a):

48 - przepały na listkach są nie fajne i odciągają wzrok od fajnego wzoru "pączka", no i kolorki coś nie teges :rolling_eyes:

co nie tak jest z kolorami? ten kwiatek miał takie kolory w rzeczywistości a przynajmniej u mnie na monitorze takie są ;)