Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich
Zdecydowałem się na stworzenie swojej galerii
Jestem amatorem fotografii od ponad 2 lat. Zaczynałem od kompaktu Praktica DCZ 7.1, którą wspominam z sentymentem
Potem wpadł w moje posiadanie inny kompakt - Panasonic Lumix DMC-FS3, który był trochę lepszy
Teraz przyszedł czas na lustrzankę jaką jest Sony A200 + obiektyw 18-70 mm.
Teraz czas na fotki...
Starosta napisał(a):
dziękuje Ci ślicznie
przemyśle to
się wetnę linki bardzo przydatne, tego pierwszego dyfuzora poszukiwałam, ale nie mogłam znaleźć z mocowaniem do sony/minolta, thx
Witam to może i ja sie tez wetne a nie lepiej dołozyc 5 zeta i kupic tohttp://allegro.pl/item580157448_dyfuzor_pop_up_3_kolory_sony_a900_a700_a350_a300.htmltu mamy trzy nasadki pozdrawiam
jeżeli mogę wyrazić swoje zdanie odnośnie dyfuzorów to ich jakość nie jest najlepsza, przy szkle kitowym w aparacie a300 wiem ze zdecydowanie obiektyw jest zbyt długi i nieco przysłania błysk
tu mamy trzy nasadki pozdrawiam
draco85 napisał(a):
jeżeli mogę wyrazić swoje zdanie odnośnie dyfuzorów to ich jakość nie jest najlepsza, przy szkle kitowym w aparacie a300 wiem ze zdecydowanie obiektyw jest zbyt długi i nieco przysłania błysk
moze sprobuj z kartka jak radzil Kris...roza bylaby lepsza.
rrozyc napisał(a):
moze sprobuj z kartka jak radzil Kris...roza bylaby lepsza.
Po długim czasie nowe fotki. Maturzyści nie mają lekko
Częstochowa - Jasna Góra W sumie wycieczka
Miało się czas na parę fotek Pogoda dopisała ale sprzęt nie
W domu okazało się, że brudna matryca
Wybaczycie
i następne...
19 i 22 sympatyczna.
23 byłaby bardzo fajna (podoba mi się taka przeróbka) gdyby nie było tego komina w tle- może gdybyś zamalował my te białe pasy?
A ta plamka to jedno klikniecie w domu i po problemie