Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich
Stwierdziłem że czas założyć galerie
Na początku Sabinka ustrzelona flintą
Sabinka.jpg
Czekam na opinie
Message was edited by: Szczupic
dokladnie jak pokazujesz na fotach znam Norwegie
swietne wrzuty
Kuba co ja tu jeszcze mogę napisać o tych twoich fotkach z Norwegi.
Podobają mnie się one bardzo, ale to bardzo.
Jakub - żyjesz?
Gdzie Cię zwiało? Ani Ciebie, ani Norwegii, ani zoo??
Nie mów, że ciągle pracujesz...
Gratuluje pięknych zdjęć w niektórych wybrnąłeś rewelacyjnie mimi słabszej pogody jedynie 136 nie za bardzo mi podchodzi (za bardzo pojechałeś z niebem , szczególnie lewa część)
Naprawdę super wyprawa
130 131 133 135 świetnie dobrana kolorystyka w 133 135
Dzięki wszystkim za odwiedziny
Tadeusz napisał(a):
Jakub - żyjesz?
Gdzie Cię zwiało? Ani Ciebie, ani Norwegii, ani zoo??
Nie mów, że ciągle pracujesz...
No to kończymy opowieść z Norwegii
Podróżowanie na stopa ma tą zaletę że nigdy nie wiemy gdzie się zatrzymamy w drodze do celu
Właśnie podczas takiego "postoju" trafiliśmy na klimatyczny drewniany kościółek (niestety zamknięty) w bardzo fajnej okolicy
DSC02134.jpg
Lecz nie on był celem tego dnia ....
Miejscem docelowym i ostatnim "punktem" do zwiedzenia podczas naszego wyjazdu był lodowiec Nigardsbreen
To co mnie zaskoczyło to kolor lodowca ale co ja będę opowiadał zobaczcie sami
DSC02194.jpg
DSC02195.jpg
A z pod lodowca wypływała wielka rzeka (a że jest wielka to można zobaczyć po ludziach w lewym dolnym rogu zdjęcia)
DSC02210.jpg
No i od tego momentu zaczęła się droga powrotna do Polski ......
Śledziłem twoją wyprawę od samego początku, poczekałem z wypowiedzią ąż skończysz "podróż" po Norwegii. Bardzo podoba mi się sposób w jaki to przedstawiłeś; nie, macie foty i tyle, a dałeś całą historię :smileythumbsup:. A co do zdjęć to naprawdę mi się podobały i ciężko byłoby wymienić moje ulubione, aż szkoda że to już koniec...
Końcówka jest naprawdę dobra. Bardzo ładne prace!
Piękne zakończenie (szkoda). Norwegia, widokowo piękny kraj. Już Tomek "Yeti" dawał temu wyraz, a Ty swoimi zdjęciami potwierdziłeś.
Zazdroszczę wyprawy, gratuluję zdjęć