anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ThomasX - :)

profile.country.pl_PL.title
thomasx
Poszukiwacz

ThomasX - :)

na poczatek, mig z radomia z 2007 roku, w jedynym slusznym formacie ;)

164 ODPOW. 164
thomasx
Poszukiwacz

:nauseated_face:

thomasx
Poszukiwacz

no to moje kfiotki :)

HDSC18299.jpg

HDSC18443.jpg

HDSC18536.jpg

BuBu__
Początkujący

raczej się nie znam, ale co do samotnego kwiatka, to troszkę szkoda mi płatków obciętych, natomiast w "kfiotkach" nie bardzo wiem na czym wzrok skupić :)
w ostatnim, sama nie wiem, coś jakby mi nie grało ale mi się podoba :)

thomasx
Poszukiwacz

raczej się nie znam, ale co do samotnego kwiatka, to troszkę szkoda mi płatków obciętych, natomiast w "kfiotkach" nie bardzo wiem na czym wzrok skupić :)
w ostatnim, sama nie wiem, coś jakby mi nie grało ale mi się podoba :)

pierwsze dwa, takie bylo zalozenie a w 3 zapewne bokeh ;) ale to tak dla krisa co by go troche ... :smileytwisted:

doslav.
Poszukiwacz

To jest nienaturalne ale podobają mi się te nienaturalne. Albo inaczej - te "po prostu kfiotki" to najmniejsze wrażenie na mnie wywarły :nauseated_face:
Za to podobające te krośnięte. Całkiem fajnie wyszło...

A reflexowy bokeh to nie taki straszny jak go taki jeden maluje :smileytwisted: Dopóki mi nikt nie tłukł do głowy, że to straszne paskudztwo - było dobrze. A teraz znów mam wrażenie, że podoba mi się coś co się podobać nie powinno :slight_smile:

Słowem - pierwsze i trzecie kfiotki :thumbsup:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Z Reflexem to jest tak, że podoba mi się z uwagi na F i na wielkość (wagę), ale nie podoba mi się z uwagi na ciemność i te paskudne pierścionki w nieostrości (choć są tacy co się tym "bokehem" zachwycają).

A kfiotki - takie sobie - pierwszy ma "dziwne" kolorki, na ostatnim... hmm, za dużo tego i za mała GO a na drugim coś się te kfiotki bokiem poobracały. Ale ja się nie znam i mam zły humor dzisiaj. :c12

------------------------------
fotoamator
thomasx
Poszukiwacz

sama slodycz ... ;)

HDSC20652.jpg

profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Kfiotki jakoś do mnie nie przemawiają za to kiciuś super bardzo mi się kolorki podobają :thumbsup:

Quter-----
Początkujący

I kwiatki, i wiertek. :thumbsup:

destin6
Poszukiwacz

kot super!