Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
"górskie streety" - troszkę za ciemne. Jakoś tak zbyt szaro wyszło
No i ja się staram unikać streetów jak ludzie jedzą. Nie przekonuje mnie podglądanie ludzi, którzy się posilają
na 90 - balans bieli do zmiany na cieplejsze kolorki.
Lubię takie promienie przebijające się zza chmur jak na 91
Synowi pogratuluj dobrej ręki
Pstryczki z samiuśkich Tater w kolorze urocze, oddają urok chwili. Ładne złapane światełko, które w górach zmienia się bardzo szybko
A b&w idealnie pasuje do reportażyku ze szlaku i z uliczki z ludźmi w roli głównej.
Rady Krisa bardzo cenne, ale i tak foty
Dziękuję za wskazówki.
Spojrzałem jeszcze raz na moje wypocinki. Tu dosłownie należy to potraktować, bo wieczorem słońce opiera mi się na oknie do 22,30. Siadłem sobie właśnie z laptopkiem w innym pomieszczeniu i muszę przyznać rację kriskowi. Za ciemne. Spaprałem obróbkę no i wcześniej przekombinowałem filtrując. W 90-tce to byłoby przekłamanie - to było mgliste i mroczne późne popołudnie w Wysokich, w czasie bezsłonecznym absolutnie, powyżej występowania kosówki.
Co do b&w to fakt, że ludzie jedzący są mniej fotogeniczni ale nie o to mi chodziło lecz o miejsce.
Wrzucam jeszcze kilka jurajskich. Zapowiadało się kiepsko ale po kilku godzinach i zmianie miejsca dało się wleźć nie spadając na skałki.
co do strony technicznej to ja już nie mam nic do powiedzenia
jeżeli chodzi o streety to dobre, ale te na których konsumują ludzie mi się nie podobają http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif
natomiast krajobrazy jak najbardziej w 100% się podobają
szczególnie 88 i 91 za padające ciekawie światło i 98 za kolory
Dziękuję za odwiedziny Starosto.
Jeszcze coś od Jury Krakowsko-Częstochowskiego
Kiedy aura poprawiła się, skała doznała oblężenia.
98 i 102 najbardziejsze
Miło mi Tweety.
Na koniec dnia, bo wreszcie słonko u mnie zaszło właśnie (do 2,30) wklejam niegdyś śliczne zad...pie lecz teraz deptak czyli Gąsienicową - dlatego wybrałem taką aurę na spacerek po niej.
Ostatnie wszystkie trzy okiem amatora, rzecz jasna. Stronę techniczną zostawiam specom
Jeszcze raz dzięki za o'klasky.
Nie mogłem sobie odmówić jeszcze tej fotki. To już serio fin na dziś.
Niestety mgła uniemozliwiła wejście na Granaty. Sam wlazłbym ale Synka nie ciągnąłem choć bardzo chciał wejść w miejsce o którym tylko słyszał od tatka.