Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
Witam
Tak jakoś się złożyło,że mimo iż zaglądałam tutaj,to zdjęć nie komentowałam,dziś obejrzałam Twój album od początku i wiele zdjęć mi się podoba,nie wymienię wszystkich,ale tylko małą część 9,29,48,50,52,51,69,seria z muszelkami,17,78,87,89,90,102,106 i 107,zwłaszcza te ostatnie bardzo mi się podobają
Miło mi z tytułu odwiedzin. Tuszę iż ujrzę niedługo i Twoje. "Zwłaszcza" to normalne, bo góry nasze piykne są ale i norweskie nie gorsze co pokażę niebawem.
Góry w ogóle są piękne,bardzo działają na zmysły,przynajmniej ja tak to odbieram.
Moje fotki są w luźnych rozmowach,na alfetkowe przyjdzie trochę zaczekać,muszę masę informacji przyswoić,wydawało mi się,że coś tam wiem,a dziś się przekonałam,że nic nie wiem.
Się rozpisałam jakoś.Wybacz.
Nie wiem kto Ciebie otumanił, że wiedzy nabytej zapomniałaś. Poczekam cierpliwie na Twoje @-tkowe fotki
fajne zdjęcia, kojące widoczki
98 - ! Zawsze łatwo się 'gada', że wolałbym nieco więcej góry, kosztem dołu, ale nie byłem na miejscu, nie widziałem jak to wygląda, więc mogę chcieć...
107 mnie urzekła, bardzo
bardzo spodobały mi się 98, 107 i 108
Wszystkim dziękuje za odwiedziny, wskazówki i no pochlebstwa mile łechcące
Z ostatniej chwili czyli z teraz...wylazłem przed chatę, bo mi za ciepło było a na podwórku miły chłód 18 st. w skali Celsjusza.
109,110 - teraz wiem, że obrazy w filmie ''Między piekłem, a niebem'' to była rzeczywistość a nie wyobraźnia twórców. To jest tak cudne, ze nie mogę się napatrzeć