Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
Cześć Tomek69N
114 - fajny widoczek ... i tyle
117 - podoba się , kolorki bardzo fajne.
116 - brawo
115 - może być ale ciachnąłbym troszke dół
118 - chyba ustawie sobie na tapete
119 - takie jakieś nie wyraźne
120 -
121- taki jakiś bałagan , nie podoba się
122 - kaczuszki fajne
123 - hmmm... z seri B&W jakie widziałem najlepsze
Pozdrawiam
Dzięki Bertone.
Na usprawiedliwienie b&w: tylko 123. było na zewnątrz w znakomitym, pochmurnym świetle a reszta w ciemnym schronisku na wysokim ISO, bez lampy no i z ręki przed sobą , często pod dziwnym kątem a nie z oka więc to jest powodem kiepskiej jakości. Miałem nie wstawiać ale kadry mi się podobają a poza tym mieliśmy z Młodym trochę uciechy przy podglądaniu "współturystów"
Co do "fajnych kaczuszek" to są takie sobie ale mnie się skojarzyła taka historia: lider, który przypłynął pierwszy odwraca się do reszty i ją stopuje "spoko ten tutaj niczego dla nas nie ma tylko wali głupa"
Używanie fototapety jest kosztowne - wyślę fakturę
Jeśli zdecyduję się na tapetę to napewno dam Tobie znać ....
Nie musi być faktura , wystarczy paragon
Mnie nie stać na tapety - mam czarne tło
120, uśmiechnęłam się do siebie - wszędzie chodzę z książką i czytam jak tylko mam chwikę przestoju
122 się mi też podoba z róznych względów
Tomku właśnie sprawdziłem na mapie miejsce gdzie teraz przebywasz, nie spodziewalem sie ze jest to az tak na polnocy. a ja sie z Oulu wyrwałem
114,115,118 naprawdę kozackie krajobrazy.
Co u ciebie jestem, to zachwycam się pięknymi krajobrazami. Tym razem dla odmiany wskażę 121 (wejrzyj synku) za ciekawie uchwycony moment. Chociaż panienka z okienka i czytelnia też mi się podoba
No cóż tylko pozazdrościć takich widoczków i ujęć reszta została już powiedziana pozdrawiam