Podziel się wrażeniami!
Od czegoś trza zacząć
Tomku
Jeżeli Ci padło tylko SSS to zrobią Ci to nawet w 3 dnii Sam się o tym przekonałem jak wysyłałem moją dwusetunie
A co do zdjątek to ładne
piekne te krajobrazy u ciebie , przydalo by sie choc troszke takich u nas w PRL-u
Tomek powiem tylko tyle, że jestem na etapie przekonywania mojej pani, że Garda w przyszłym roku odpada. Muszę tylko w delikatny sposób naprowadzić ją na nowy cel. Tylko, że ona to straszny zmarzluch. Boję się, że mi tam zamarznie Piękne klimaty.
Pokaż jej zdjęcia zrobione przez Tomka
Chociaż uwielbiam gorący klimat, to przeglądając tą galerię sama mam ochotę tam pojechać... na troszkę
Pokazywałem... Pierwsze pytanie: "Jaka tam temperatura?". Drugie pytanie,a właściwie stwierdzenie, że mam jej załatwić nr tel. Tomka. Chociaż już raz chciała jak jeszcze był z kubkiem! Zmiękła jak powiedziałem, że żonaty
Tomek, jak nie da rady inaczej to samemu przyjadę. Najpierw odbębnię Italię a potem ku fiordom! A miała być męska wyprawa do Kanady...
Witam u mnie
Creoś Norwegia jest bliżej, no chyba, że zależy ci na odległości...
Aura najlepsza jest w lipcu i wtedy osiąga czasem 25st. C ale nie za często. To już ekstrema
W nocy przedwczoraj spadł już pierwszy śnieżek lekki w górach a jest dopiero sierpień...o dwa tygodnie wcześniej niż w zeszłym roku i dwa lata temu (tyle sięgam pamięcią). Maj chyba lepiej spędzić jeszcze w Italii jeśli masz możliwość a potem do Norwegii podskoczysz sobie w czerwcu-lipcu. W stosunku do męskiej Kanady oszczędzisz na biletach lotniczych a możesz i samochodem podjechać. Z familią na pewno wyjdzie wtedy taniej.
Tomku nie zachwalaj tak Norwegii, bo zamiast iść na studia to jakiejś pracy 'od zaraz' na północy poszukam
o zdjęciach pisać nie będę - jak zawsze i to mimo uszkodzonego sprzętu
Tomku, wszystkie trzy ostatnie krajobrazy Piękne kolory i światło. Co tu dużo mówić, widoki rekompensują niskie temperatury.
colorful napisał(a):
Tomku nie zachwalaj tak Norwegii, bo zamiast iść na studia to jakiejś pracy 'od zaraz' na północy poszukam
o zdjęciach pisać nie będę - jak zawsze i to mimo uszkodzonego sprzętu
Starosta napisał(a):
Tomku
Jeżeli Ci padło tylko SSS to zrobią Ci to nawet w 3 dnii Sam się o tym przekonałem jak wysyłałem moją dwusetunie
krzyho4 napisał(a):
:c1 piekne te krajobrazy u ciebie , przydalo by sie choc troszke takich u nas w PRL-u