Podziel się wrażeniami!
Są to moje stare zdjęcia - jedne z pierwszych robionych H-5. Mam jeszcze więcej, ale zaczynam od tych i proszę o radę, co można w nich ewentualnie poprawić. I podstawowe pytanie: czy Wam się podobają
Creatoor napisał(a):
A już myślałem, że ślimaczy tryptyk będzie, a tu miłe zaskoczenie.
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/thumbup.gif A już myślałem, że ślimaczy tryptyk będzie, a tu miłe zaskoczenie.
Widzę, że też spacerujesz
39. podoba mi się najbardziej, aczkolwiek ja darowałabym sobie "jeziorko" (w końcu zdjęcie ma tytuł "alejka" )
40. nie trafia do mnie kompletnie
41. ładny kadr, ale proponuję robić zdjęcia programem Pejzaż, sama wczoraj robiłam i zachód "pejzażem" wyszedł najlepiej. Przed chwilą też zrobiłam zdjęcie z okna programem auto a potem pejzażem i jest duża różnica. Oczywiście najlepiej sobie wszystko samemu poustawiać, ale na to trzeba troszkę czasu, a wiem, że masz go tyle co ja
Moje zdanie na temat zdjęć traktuj z przymrużeniem oka, bo amator ze mnie
Pozdrawiam!
Tak szczerze mówiąc to pejzaże mnie nie kręcą, ale zamieściłam te zdjęcia, ponieważ wszystkim znajomym oglądającym je do tej pory się podobały i jestem ciekawa również Waszych opinii. W pejzażach nie czuję się dobrze - albo raczej nie czuję klimatu chodzi mi oczywiście o zdjęcia, bo tak wogóle to uwielbiam spędzać czas na łonie natury i podziwiać krajobrazy
Widzę, że też spacerujesz
jakieś takie ciemne te fotki Ci wyszły, takie mroczne
39 - moim zdaniem popsułaś tą sepią
40 - taka sobie fotka i dla mnie nic ciekawego nie przedstawia
41 - najlepsza z plenerowych, ale za ciemno
pozdrawiam
Dziękuję dziękuję za słowa krytyki teraz to już napewno wiem, że krajobrazy nie są dla mnie, ale chciałam się upewnić, bo znajomym się podobały, a do mnie niespecjalnie przemawiały
jakieś takie ciemne te fotki Ci wyszły, takie mroczne
nieporadna napisał(a):
Dziękuję dziękuję za słowa krytyki teraz to już napewno wiem, że krajobrazy nie są dla mnie
Twoje ostatnie 3 pejzaże do mnie nie trafiły.
Jak dla mnie najlepsze fotki to 35 i 37
38 też fajny kadr ale chyba nieco prześwietlony lampą LD.
41. jakos moze fajniej by bylo gdyby wsrod tych drzew wiecej promieni slonca ^^
40. nie specjalne 😜
39. cos z jakoscia nie tak.. i osobiscie nie lubie zbytnio sepii ^^ juz lepiej b&w 😜
38.podoba mi sie, tylko ta skala ciut za jasna ^^
37.widzialam juz to zdj. na fbl czyims .. masz fbl?
35. fajnie sobie to oczko skrecil ;d
tyle mojego gadania ci musi wystarczyc bo na poprzednie strony wątku nie chce mi sie wracac
pozdrawiam ;]
Melanie napisał(a):
37.widzialam juz to zdj. na fbl czyims .. masz fbl?
lupus napisał(a):
Twoje ostatnie 3 pejzaże do mnie nie trafiły.