Podziel się wrażeniami!
Witam.Jest to mój absolutny debiut z góry przepraszam za jakiekolwiek wpadki. Od niedawna mam alfę550 i próbuję się z nią zaprzyjaźnić.Dotychczas pstrykałem kompaktem Canon510 a wcześniej Zenitem E.Zdaje sobie sprawę że to co teraz chcę pokazać jest dalekie od tego co chcieli
byście oglądać ale pierwsze "koty za płoty".Proszę o komentarz.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Bardzo płaskie światło (błyskane na wprost ? bardzo ostry cień po prawej stronie), kadr kompletnie mi niepodchodzi kompozycyjnie (linia kanapy wygląda jakby przecinała głowę) poza tym konwersja
Jeżeli jeszcze raz ktoś z komentujących napisze, że widać postęp to chyba padnę.
Sorry kolego, ale mam wrażenie, że kręcisz się w kółko i kompletnie nie czytasz tego, co tu piszemy próbując udzielać Ci rad. Ileż można oglądać tak samo nieudanych portretów...
Bardzo płaskie światło (błyskane na wprost ? bardzo ostry cień po prawej stronie), kadr kompletnie mi niepodchodzi kompozycyjnie (linia kanapy wygląda jakby przecinała głowę) poza tym konwersja
Niestety zgodze sie z przedmowcami.... Moze wiecej przemyslenia przed pstrykiem plus odrobina kreatywnosci?
Pozdrawiam.
Witam.Przykro mi że odwiedzających moją stronę doprowadzam do furii i stanu przedzawałowego ale mam nadzieję że do tragedii nie dojdzie.Pozdrawiam.
'cza' ćwiczyć i ćwiczyć, ale w sumie się nie znam...
'Mam trzydzieści lat z okładem - głupi jestem tak jak byłem...' K. Staszewski
kolejne ćwiczenia
Ćwiczenia ?wojkra napisał(a):
kolejne ćwiczenia
Bertone dzięki.A tu?
wojkra napisał(a):
Bertone dzięki.A tu?