Podziel się wrażeniami!
Witam,dzisiaj kupiłem sony w5500 i mam prosbe o napisanie cos o tym telewizorku czy dobrego zakupu dokonałem. Dzieki. pozdrawiam...
Wiatm chwilke mnie nie było na forum ,ale dzieki za podpowiedzi.Telewizorek sprawuje sie całkiem całkiem z dnia na dzien coraz lepiejale mam jeszcze jedno pytanko co do tn hd lub blu ray czy jest taka faktycznie roznica jak normalna lub z cyfrowego tunera ???. Pozdrowionka... 
didus0 napisał(a):
mam jeszcze jedno pytanko co do tn hd lub blu ray czy jest taka faktycznie roznica jak normalna lub z cyfrowego tunera ???
Dzieki zimny !!! tak w łasnie mi o to chodziło !!! Ale spoko juz sie robie powoli zły bo czytałem w necie ze juz pracuja nad nowym telewizorkiem OLED !!! ciekawe co to bedzie. Pozdrawiam... 
Spokojnie, kryzys opóźnił wprowadzenie OLEDów dość mocno, a i tak jeszcze dużo wody upłynie, zanim telewizory 40 calowe i większe w tej technologii będą na kieszeń zwykłego śmiertelnika
Do tego co napisał Zimny warto dodać, że odległość max przy której powinno się siedzieć to będzie 2-2,5m bo inaczej nie zauważysz szczegółów, a wierz mi warto. Kanały HD z platform cyfrowych tego nie zaoferują.