Podziel się wrażeniami!
hej,
Potrzebuję pomocy. mój tv bardzo często traci dźwięk. Jedyne co go przywraca to ponowne uruchomienie. Nie wiem co sie dzieje. TV mamy zaledwie 4 lata, a już cos nie dobrego z nim sie dzieje.z obrazem rowniez co jakis czas wystepuje problem. Zawiesza się na jednym kanale. Przełączam na kolejne programy a obraz ciągle ten sam, zatrzymany na stopklatce. Może ktoś miał podobny problem . Co robić?????
Hej
Jaki model TV? Na androidzie? Przy grubych problemach proponuje przywrócenie do stanu fabrycznego i ewentualnie aktualizacja o ile nie robiłeś.
Ustawienia fabryczne już próbowałem, ale bylo dobrze jakis czas i znowu wróciło tracenie dźwięku. Tv jest na androidzie, model to KD-49XG8096. Czy cos moze innego przychodzi Ci do glowy co moze byc nie tak??
Nic mądrego nie wymyślimy chyba. Jedynie serwis
Prosze aby wyprobowac:
Dzisiaj spróbuje tak zrobić, Dzięki
mam te same problemy, model XF9005 ale na tym samym oprogramowaniu co Twój, jest to wina oprogramowania, zgłaszałem to i jeszcze inne bolączki, które zauważyłem po ostatniej aktualizacji, ale jak narazie nie widać żeby miało się coś w tej kwestii poprawić, obawiam się, że nie będą już aktualizować naszych modeli
Póki co sprawdza się. Inaczej troche jest w moich ustawieniach, ale można znalezc co i jak po Twoich podpowiedziach. Dzięki
Spróbuj zrobic to samo co napisala Pomocniczka. Póki co u mnie nie braklo dźwięku, choc zdaje sobie sprawe ze to zaledwie jeden dzien z tymi ustawieniami i tak na prawde nie wiele czasu przed tv.
Pytanie, pomogła ta zmiana ? Brak dźwięku przestał się ujawniać ?
mam problem. Xh9005 i to co odwalą Sony i firma Sony Center to istny żart, niedorzeczne podejście do klienta, najpierw potwierdzanie o znajomosci wady, potem zaprzeczanie, milion filikow które potwierdza istnienie wady. A mimo to maja to wszystko w dupie i nie chcą nic zrobić… również mimo przedłużonej gwarancji / rekojmi etc
ps. Gdzie znalazłeś te opcje o których pisze pomocniczka ? Bo ja w tv znalazłem tylko hbbtv player co nie jest równoznaczne z hbbtv