Podziel się wrażeniami!
Miałem jeden z pierwszych modeli NWZ i zakochałem się w nim jedyną opcją którą dodałbym do tamtej starej było właśnie żeby można było przewijać utwory (nie z jednego na drugi, tylko np. do 1 minuty a potem do tyłu o 30 sekund na przykład)
Bo to porażka jak wgrywałem 3 godzinny mix i ani do przodu ani do tyłu przewinąć.
A w instrukcji do NWZ-W273S ani słowa o tym.
Ale nie wierzę, że słuchawki za 350zł nie mają tak podstawowej opcji.
Także to jest jedno pytanie.
A drugie czy jest jakaś różnica między
z takimi trzema nazewnictwami się spotkałem ale nie wiem czy ludzie po prostu zapisują jak chcą czy one się czymś różnią, bo nie tylko ja o to pytałem. Bo W274S to wiadomo że 8GB zamiast 4GB ale nie o W274S mi chodzi.
Witamy
Czy korzystał Pan z opcji ZAPPIN? Funkcję wybieramy przez dłuższe przytrzymanie przycisku Play.
Tu link do jej opisu:
http://support.sonymobile.com/global-en/mixwalkmanphone/faq/use-the-zappin-feature-ps101/
Dodatkowo, poprzez przytrzymanie przycisku przewijania, urządzenie przerzuca do następnego folderu. Może więc pomysłem byłoby grupowanie muzyki w kilku folderach?
Jeśli chodzi o nazwy to odtwarzacz ma nazwę NWZ-W273S
Następna litera w nazwie określa kolor
B – czarny, W-biały, L-niebieski
Pozdrawiamy
Zespół Sony
Ja nie pytałem o fukcję ZAPPIN, tylko o zupełnie co innego...Czy przewija utwory do tyłu i do przodu, nie całe tylko o sekundy/minuty?
Podejrzewam, że wiecie o co mi chodzi ale trochę wstyd się przyznać że tak podstawowej opcji w nim nie ma
Rozumiem, więc spytam inaczej.
Czy może w tym nowym modelu co ma wyjść w 2016 - WS413 , będzie ta opcja, kiedy będzie można go kupić albo jakies info co nowego w nim?
Bo jak W273S ma tylko ten ZAPPIN to go sobię odpuszczę.
PS.Jakby ZAPPIN odtwarzał do końca utworu z wylosowanego miejsca piosenki to miałby wtedy jakikolwiek sens.