Podziel się wrażeniami!
witam,czytam informacje o kamerach i zaczynam mieć dość.. szczerze możba oszaleć..ja szukam kamery z szerokokątnym obiektywem, stabilizatorem optycznym, pamiecia flash + najlepiej dzwiek 5.1 oraz zapis juz full HD w formacie HD: 1920 x 1080 / 50p.
no i tu zaczynaja sie schody bo wszystko jest powyzej 4000zł. zaczełam zastanawiac sie czy format zapisu HD: 1920 x 1080 / 50i bedzie bardzo widoczny i uciązliwy??
no i pytanie czy oreintujecie sie odnośnie opisu kamer (dane tech.) w informacji o kamerze HDR-CX360VEB wyglada na to ze lepszy jest aparat fotograficzny niz kamera? czy ja to zle odczytuje?? bo juz naprawde nie wiem jaka kamere wybrac
zastanawiam sie miedzy między HDR-CX360VEB a HDR-CX350VET - ale bardzo chetnie poprosze o rade )
prośba o informacje którą kamerę polecacie oraz co sadzicie o kamerze HDR-CX360VEB? bo cieżko w necie o opine
z góry dziekuje
Dla mnie wszystko było jasne. To Ty wątpiłeś w istnienie kamer 50p i odtwarzaczy, które potrafią bez zacięć to odtworzyć
Nadal sądzę, że odtwarzania i edycja 50p może być kłopotliwa (materiał Twojego brata się lekko zacinał) musimy jeszcze trochę poczekać zanim 50p będzie bez problemu obsługiwane przez większość sprzętu. Przetestuj jak chcesz jeszcze nagranie tego na blue ray i daj znak czy wystąpiły jakieś anomalie
PS Dotyczył różnicy między 720p a NativeHD
Pozdrawiam P22
Nie mam (i nie zamierzam póki co mieć) BD zresztą z tego co pamiętam z instrukcji obsługi, to nie da się utworzyć odtwarzalnych płyt w 50p.