Podziel się wrażeniami!
witam wszystkich dziś ja coś dodam ze swojej fototeki oceńcie sami czy coś warte
narazie nieco starsze...
10. cos w sobie ma. najlepsza
11. gdyby troszke wiecej postaci bo tak to noga sie dziwnie pojawia
12, 14 i zwłaszcza 15 - musisz poczytac o mocnych czy tam zlotych punktach na fotografii.
a w 13 jakby za duzo nieba. ja pewnie bym kucnął i dał tyle nieba ile Ty ziemi;pp ale to malo obiektywny komentarz;p
15 w mojej wersji. plus podostrzona.
Nie wiedziałem, że zdjęcia ze żniw można przedstawić w taki sposób
15 moim faworytem
nic mi nie podeszło tym razem...
a póki co wstrzymam się z komentarzami do konkretnych zdjęć, bo nie wiem czy je czytasz
heh czytam czytam tylko muszę troszkę więcej czasu na to poświęcić bo ostatnio to masakra niby jest czas wolny a tu nie ma czasu ale winny się tłumaczy... dziękuję za komentarze umiecie podnieść na duchu dosłownie i w przenośni w czasach skrajnej depresji i światowego kryzysu... lubię Was u Was też takie śniegi? jak jutro nie będzie padało to ruszam w zimowy plener
u mnie też śnieguuuuu
ruszaj w plener i pokaż co złapałeś
Pomijając złoty podział, wydaje mi się, że najlepiej wychodzą Ci B&W. Kolor jakoś do mnie nie przemawia.
niestety pogoda u mnie nie dopisała na plener, a co powiecie na taki kolor
bylo jasno. czemu nie dales mniejszej przyslony. te rozmazane nogi nie wygladaja dla mnie fajnie:> no i dla czego uciąles butki i kawalek ramienia? na moje oko najbardziej udała Ci sie Pani modelka:)
z tymi zamazanymi nogami o to mi chodziło chciałem podejść do tego bardziej kreatywnie mi się podoba mimo iż może z błędami wykonana ta praca