Podziel się wrażeniami!
Witam, swoją przygodę z forum chciała bym zacząć od wstawieniu kilku zdjęć. Nie są specjalnie wymyślne ani udane, lecz ciąglę się uczę i czekam na wszelkie sugestie.
Konkretnie bawię się Sony Alpha 300, którą mam od końca stycznia i wciąż ją "zgłębiam"
Zdjęcia robię standardowym kitem 18-70 i Heliosem 44-2
203 jest fajne
Na 201 właśnie
mi też .szkicek napisał(a):
Na pozostałych przeszkadza mi trochę siatka, przez którą robiłeś te zdjęcia (a może to z moimi oczami coś się dzieje
Ta siatka to cóż, jak widzę oceny fot, to widzę też, że to kwestia gusty, są tacy którym przeszkadza, a są tacy którym się podoba
Ale dziękuję wam bardzo za opinie
Witaj.
196-
198-
201-
203
cdn napisał(a):
Jakoś nie przeszkadza mi nieostrość. Może nawet pomaga ... utajemnicza, działa na zmysły.
Bardzo, bardzo piękny akt!
Gratuluję fotografowi modelki, a modelce fotografa
Świetny pomysł na światło i kompozycję.
Kilka kadrów architektury, do której chyba niespecjalnie mam oko.. ale wciąż próbuję
Paderewa, dziękuję za miłe słowo
Na dobry początek dnia, Latte Con Panna
Uśliniony ruszam na Targi ...
Strasznie smacznie wygląda.
196-199 niestety za Lajamem, u mnie za ciemno i mała głębia.
Jak dla mnie milenijna 200 jak najbardziej na OK.
Nie przepadam za kotami, ale 201 jest bardzo fajnie uchwycona i mi przypadła do gustu.
204, aż ślinka leci.
Dziękuję wszystkim za wizytę, a latte była... wyśmienita do tego miałam deser lodowy z ciepłymi malinami ale on... nie dotrwał do zdjęć
Krzysiu, jak tylko będę miała naprawiony obiektyw którym wtedy fociłam, to na pewno będę miała większą kontrolę nad głębią