anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BuBu wita

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

BuBu wita

Witam, swoją przygodę z forum chciała bym zacząć od wstawieniu kilku zdjęć. Nie są specjalnie wymyślne ani udane, lecz ciąglę się uczę i czekam na wszelkie sugestie.
Konkretnie bawię się Sony Alpha 300, którą mam od końca stycznia i wciąż ją "zgłębiam" ;)
Zdjęcia robię standardowym kitem 18-70 i Heliosem 44-2

1 045 ODPOW. 1 045
BuBu__
Początkujący

amatorka czy nie, dla mnie każda sugestia i ocena kogoś, kto fotografię widzi innym okiem niż ja jest ważna, dopiero się uczę i dla mnie każda wskazówka jest istotna...

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Ciekawe folio, różyczki ładne itp. Ale tylko jedno zdjęcie mnie całkowicie powaliło - 3 Rewelacja jednym słowem!

Starosta.
Początkujący

Z kwiatkami musisz jeszcze potrenować ;)
12 - GO za małe jak dla mnie, ale kadr dobry

Pozdrawia Starosta :grin:
doslav.
Poszukiwacz

Starosta napisał(a):

Z kwiatkami musisz jeszcze potrenować ;)
12 - GO za małe jak dla mnie, ale kadr dobry

Nic dodać, nic ująć ;)

BuBu__
Początkujący

Dzisiaj trochę kwieciście moim Carl Zeiss'em, czasem może być słaba ostrość bo mam dziś okropny kaszel i rozsadza mi głowę.
Acz kolwiek czekam na krytykę ;)

Creatoor
Początkujący

Zdrowiej jak najszybciej http://klubkm.pl/forum/images/smilies/zawrot%20glowy.gif bo cierpią na tym fotki.

BuBu__
Początkujący

a może konkretniej, co jest nie tak? bo nie wiem co poprawiać...

Creatoor
Początkujący

:P konkretniej to nie miałem nic na myśli, faktycznie chodziło mi tylko o to, żebyś się wykurowała. A co do fotek 14 i 16 ma coś w sobie, ale 15 :cry:.
W 16 podoba mi się kolorystyczne zestawienie z tłem. Szkoda, że kwiatek jest ucięty i wciśnięty w bok kadru.
14 -ka jest prosto skomponowana i w sumie ciekawa. Choć odnoszę wrażenie, że albo kamień albo drewniany słupek przeszkadza, albo to albo to. Ostra faktura drewna odciąga wzrok od roślin.
Pozdrawiam ;)

tereska_50
Początkujący

WItam i na wstepie zycze szybkiego wyzdrowienia :)
a teraz se troche pomarudze :slight_smile:
14 podoba mi sie skromne ale ma cos w sobie
zycze zdrowka :D

BuBu__
Początkujący

takie tam z nudów, wiem, widać, ale niestety choroba dalej trzyma i nie ma mowy o wychodzeniu z domu :(
proszę o sugestie, co nie tak i co bym mogła poprawić
pozdro