anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ci.nek - letnie focenie

ci.nek
Początkujący

ci.nek - letnie focenie

Witam.
Postanowiłem i ja założyć swoją galerię i pokazać moje fotki. Obecnie fotografuję H50. Proszę o opinie i porady.
Pozdrawiam Marcin

91 ODPOW. 91
ci.nek
Początkujący
kaska_s
Początkujący

Jako początkujący "fotograf" ;) raczej profesjonalnej opinii nie wyrażę, ale piszę jako laik:
21. ładne, ale najmniej mi się podoba ;)
22. świetne ujęcie
23. śliczne kolorki

Tak sobie pomyślałam, że może Cię zaproszę w moje strony, bo po naszym terenie biega pantera (w mediach mówią, że to puma). Gdybyś się na nią natknął miałbyś świetny obiekt do focenia, hehe ;)

ci.nek
Początkujący

Dzięki kaska_s za odwiedziny i pozostawiony komentarz.
Na dość oryginalną jabłoń natknąłem się śledząc bociany na łące ;) więc ją uwewnętrzniłem w kadrze.

Tak sobie pomyślałam, że może Cię zaproszę w moje strony, bo po naszym terenie biega pantera (w mediach mówią, że to puma). Gdybyś się na nią natknął miałbyś świetny obiekt do focenia, hehe ;)

Dzięki za zaproszenie, ale trochę daleko, a w swoich zbiorach mam już kilka fotek Pantery, ale niestety wszystkie przez kratki :smileyrolleyes:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Witam :D

Najlepsza wg Mnie 22
23 szkoda że nie uchwyciłeś całego pawia ;)
21 nie przemawia do Mnie :rolling_eyes:

pozdrawiam i czekam na następne

nieporadna
Początkujący

Początkujący, który ogląda Twoje zdjęcia, może popaść w kompleksy ;) dla mnie bomba !
Najbardziej podobają mi się 21 i 22, bo szkoda, że tego pawia przyciąłeś dołem - "pozostaje pewien niedosyt" :slight_smile:

ci.nek
Początkujący

paulina, nieporadna Dziękuje za komentarze ;)

nieporadna napisał(a):

Początkujący, który ogląda Twoje zdjęcia, może popaść w kompleksy ;)

:smileyrolleyes:
I jak to powiedziała fajnie Paulina u siebie "uczę się na własnych zdjęciach" :D

Z pawia już się tłumaczę, nie mogłem go uchwycić w całości bo cwaniaczek wskoczył na płot i stał tam tam tak z godzinę bez ruchu :) ale uznałem, że kończące się skrzydło w PD rogu będzie ciekawa przeciwwagą dla jego oka i umieszczenie całego pawia razem z płotkiem na fotce popsuje ujęcie. Co więcej mam taką fotkę i nie wygląda ona ciekawie. Uf ale się tłumacze :smileyhappy:

ci.nek
Początkujący
nieporadna
Początkujący

Widać, że nie próżnujesz :D
24 - nie kręcą mnie kwiatki, ale ładne zdjęcie
25 - mleczyki coś w sobie mają pociągającego i nawet nie trzeba ich specjalnie szukać :slight_smile: bardzo ładny
26 - ten misiek podbił moje serce :nauseated_face:
Jak masz więcej zwierzaków to chętnie obejrzę.

ci.nek
Początkujący

Dzięki nieporadna ;)
Z nowych zwierzaków to mam bociana ;) i z nie zwierzaków - trawę :)
Zapraszam do oglądania i pozostawienia słowa.

nieporadna
Początkujący

Nic "+" nic "-" :D Bardzo ładne.
bociek, który cały czas mi uciekał

:smileyhappy: