anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
oldguest
Początkujący

też tak sądzę. ;)
nigdy nie wyostrzałam zdjęć po zmneijszeniu bo myślałam że będą gorzej wyglądać ale jak widzę złego efektu to nie daje.. ;)
dziękuję jeszcze raz za pomoc ;)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

A ja się wypowiem na temat 29 - ciemne, podoba mi się takie (wyjątkowo bo mało kiedy takowe mi się podobają) ale można było chyba jednak lepiej oświetlić twarz (np. przez AEL) no ale jak mówiłem w takiej wersji też mi się podoba :thumbsup:

oldguest
Początkujący

ogónie to chciałam aby to zdjęcie było ciemne, jakoś miałam taki pomysł na obróbkę jego. :) choć własie jak teraz po dodaniu się na nie patrzę to właśnie twarz wydaje mi się trochę za ciemna

profile.country.pl_PL.title
Matti-----
Początkujący

Jezeli chodzi o 28 po wyostrzeniu to nie mam zadnych zastrzeżeń ;) bdb.

oldguest
Początkujący
Creatoor
Początkujący

30 i 31 śliczne. Szczególnie 30-ka
Natomiast 32 jakaś dziwna. Coś jest nie tak...

docentstopczyk
Początkujący

dziewczyna ma r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-e oczy. musisz to wykorzystać :P :) ... będę czekał na efekt ;)

Creatoor
Początkujący

dziewczyna ma r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-e oczy.

Oczy też...

oldguest
Początkujący

właśnie oczy ma przerewelacyjne i piegi także ale jakoś nie mogłam ich wydobyć. :)

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

zdjęcie z otwartym parasolem jest przepiękne! :o