anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
oldguest
Początkujący

Tutti napisał(a):

Witaj ;)
Nieład artystyczny, nieładem, ale swoją drogą to ten zacny model tam ginie w tych zawiłościach tła ;) Ostatnie bardzo ładne, jasne;) :thumbsup:
Pozdrawiam ;))

taki efekt zamierzony :) wiedziałam że tak czy siak to wyjdzie ;) ale gusta są różne ;) dziękuję za opinię :tongue_winking:

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

193 - zbyt pstrokate tło, za dużo miejsca nad głową.

194 - ciekawszy kadr, ale kolorystyka jest...dyskusyjna. Zielone włosy?? :shock:

195 - więcej kontrastu i będzie :thumbsup:

196 - najlepsze z serii, szkoda tej przestrzeni po prawej. W kwadracie chyba lepiej by sie prezentowało.

oldguest
Początkujący

kolejne i już ostatnie 3 fotki Kuby. ;)
tzn. dalsze eksperymenty part.2 :P

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Ostatnie zdjęcia mają klimat ... :nauseated_face:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
kuraq.
Poszukiwacz

Poza 198 jakoś nie widzą mi się.

profile.country.GB.title
Amtrak
Użytkownik

cześć,

o poprzednich Kuby powiedziano już sporo, z najnowszych 198 najfajniej, no może poza odbiciem w okularach Kuby :]

Pozdrawiam

pablo_duch
Początkujący

198 na moje najlepsze z tej wrzutki :thumbsup:

luna1227
Początkujący

fotki Kuby super :thumbsup: :c4 :c4

oldguest
Początkujący

no tak :) może i w długim czasie (co jak co, jestem tutaj już półtora roku) ale dobiłam do 200 zdjęcia ;) nic bardziej ambitnego nie mam tutaj do pokazania, kilka pstrykaczów od tak :)
Modelowała Agnieszka.

jmw.w-----
Nowicjusz

no i bardzo fajna milenijna wrzuta :thumbsup:
200 i 202 :thumbsup:
chociaż na każdym zdjęciu strasznie mnie rozpraszają te ramiączka od stanika... :rolling_eyes: