anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
Tutti------
Początkujący

Witaj ;)
Bardzo ładne zdjęcia. Szczególnie 200 i 202. Na 201 trochę ta modelinka jest taka hmm... 'nabzdyczona' albo zbuntowana i to trochę smutno wygląda. Mimo to pozostałe dwie są naprawdę super! ;)
Pozdrawiam

oldguest
Początkujący

Tutti napisał(a):

Witaj ;)
Bardzo ładne zdjęcia. Szczególnie 200 i 202. Na 201 trochę ta modelinka jest taka hmm... 'nabzdyczona' albo zbuntowana i to trochę smutno wygląda. Mimo to pozostałe dwie są naprawdę super! ;)
Pozdrawiam

mina też trochę mi nie odpowiada, ale tak stwierdziłam że kadrowanie jest ciekawe, a że modelka nie wyszła aż tak strasznie to postanowiłam wrzucić :)

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

197-199 :thumbsup:

profile.country.pl_PL.title
Aniqa.
Poszukiwacz

196,198,podobają mi się najbardziej :thumbsup:

oldguest
Początkujący

dwie ostatnie z tej sesji :)

Tutti------
Początkujący

Witam ;)
Nie wiem czy zrobiłaś to celowo, ale jakby tak lekko przejaśnione były. Cięcia są ciekawe ale mnie jednak ta jasność po oczach daje :c6
Wybierając z tych dwóch to mimo wszystko zacniejsze jest 203. :c20

oldguest
Początkujący

Tutti napisał(a):

Witam ;)
Nie wiem czy zrobiłaś to celowo, ale jakby tak lekko przejaśnione były. Cięcia są ciekawe ale mnie jednak ta jasność po oczach daje :c6
Wybierając z tych dwóch to mimo wszystko zacniejsze jest 203. :c20

tak, przejaskrawienia były celowe :tongue_winking:

Methos-----
Początkujący

Witam
179 - bardzo fajna fotka - oczęta mnie urzekły.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Ostatnie kadry fajne są, ale obróbka nie trafia do mnie.

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

O jaaa ... :shock: Ale daje po oczach
Wygląda jak laleczka :nauseated_face:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________