anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Lestkowa galeria

Lestek------
Początkujący

Lestkowa galeria

Oceńcie pierwszą próbkę mojej chałtury

116 ODPOW. 116
witmann
Początkujący

Bry! :c37

Kombinujesz, szukasz pomysłów - i bardzo dobrze. Seria z dziewczynami - zamysł ciekawy, ale nie do końca wykorzystany. Mogłeś się pokusić o przedstawienie jakiejś historii. I wysłać koleżanki na kurs aktorski, bo co to za policjantka, która celuje do przestępcy z uśmiechem na ustach? :slight_smile:

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Panorama jak już wspomniano - szaro :c3

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Lestek------
Początkujący

Pierwsze przymiarki do oddania głębi. To moje początki z tego typu fotografią.
Na wstępie wytłumaczę, na zdjęciu nie jest ważne to, co normalnie - kadr, kolory, ostrość etc. Chciałem oddać głębię. Pogoda nie rozpieszczała, mróz gryzł w ręce. Na ambitniejsze dzieła przyjdzie czas...
Aby zdjęcie wyglądało poprawnie, należy założyć okulary "3D". Popularne kartonówki, które dodają do bajek dla dzieci albo czteropaku Lecha.

Lestek------
Początkujący

Druga tego typu wrzuta. Jak poprzednio do oglądania potrzebne okulary 3D.
Dziś pogoda była zdecydowanie lepsza niż poprzednio więc zdecydowałem się raz jeszcze pstryknąć Bazylikę z ładnym niebieskim niebem.
Czekam na oceny.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

a ja nie ocenie bo nie mam okularów 3D i nic w sumie nie widzę :P

Lestek------
Początkujący

Takie tam wczorajsze... Zdjęcia 3D raczej nie wywołały zainteresowania więc wrzucam klasyczną fotografię.

mamakuby
Poszukiwacz

ogromnie mi się podoba. Przypomina mi starą fotografię (chociaż ja pobawiłabym się ostro obróbką by zdjęcie postarzyć lub chociaż poprawiła balans bieli).

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

bez okularów oczy bola :c7

Lestek------
Początkujący

Przecieram szlaki. PS poszedł w odstawkę. Testuję możliwości Pixelmatora... na razie jak dziecko we mgle ale myślę że osiągnę zadowalający poziom.

Michal.
Poszukiwacz

Rutinoscorbin by się przydał bo coś taki niewyraźny jesteś :P