Podziel się wrażeniami!
Oceńcie pierwszą próbkę mojej chałtury
Bry!
Kombinujesz, szukasz pomysłów - i bardzo dobrze. Seria z dziewczynami - zamysł ciekawy, ale nie do końca wykorzystany. Mogłeś się pokusić o przedstawienie jakiejś historii. I wysłać koleżanki na kurs aktorski, bo co to za policjantka, która celuje do przestępcy z uśmiechem na ustach?
Panorama jak już wspomniano - szaro
Pierwsze przymiarki do oddania głębi. To moje początki z tego typu fotografią.
Na wstępie wytłumaczę, na zdjęciu nie jest ważne to, co normalnie - kadr, kolory, ostrość etc. Chciałem oddać głębię. Pogoda nie rozpieszczała, mróz gryzł w ręce. Na ambitniejsze dzieła przyjdzie czas...
Aby zdjęcie wyglądało poprawnie, należy założyć okulary "3D". Popularne kartonówki, które dodają do bajek dla dzieci albo czteropaku Lecha.
Druga tego typu wrzuta. Jak poprzednio do oglądania potrzebne okulary 3D.
Dziś pogoda była zdecydowanie lepsza niż poprzednio więc zdecydowałem się raz jeszcze pstryknąć Bazylikę z ładnym niebieskim niebem.
Czekam na oceny.
a ja nie ocenie bo nie mam okularów 3D i nic w sumie nie widzę
Takie tam wczorajsze... Zdjęcia 3D raczej nie wywołały zainteresowania więc wrzucam klasyczną fotografię.
ogromnie mi się podoba. Przypomina mi starą fotografię (chociaż ja pobawiłabym się ostro obróbką by zdjęcie postarzyć lub chociaż poprawiła balans bieli).
bez okularów oczy bola
Przecieram szlaki. PS poszedł w odstawkę. Testuję możliwości Pixelmatora... na razie jak dziecko we mgle ale myślę że osiągnę zadowalający poziom.
Rutinoscorbin by się przydał bo coś taki niewyraźny jesteś