anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

mat_czok - Spacer

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

mat_czok - Spacer

Na początek Wrocław i kilka portretów
1.JPG
2.JPG
3.JPG

283 ODPOW. 283
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Podoba mi się ujęcie wody, na pierwszym planie takie klarowne a dalej wydaje się lekko zaśnieżone (zmarznięte) jeszcze

Deviant.
Użytkownik

Lampą dopalić w kaczkę i było by niezłe zdjęcie - drugi plan zdecydowanie ciekawszy...

profile.country.pl_PL.title
fotoamator-ka
Początkujący

woda wyszla ekstra :c4 a i "duch" kaczki fajnie się wkomponował :)

Starosta.
Początkujący

Bardzo dobre zdjęcie :thumbsup:
Podoba mi się drugi plan :c4

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Gdybym miał pomarudzić to tylko o to, że nie widać zarysu twarzy modelki znaczy się ten tego no jak mu tam? Aha - dziobu. :thumbsup:

tenzer
Poszukiwacz

Wygląda jak 3w1 kaczka, woda i yyy... lód. Szczególnie ta woda cudaśna.

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Michał, Deviant, fotoamator-ka, Starosta, Tomku, 10zer dziękuję pięknie za wizytę i komentarz http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon.gif
Podoba mi się ujęcie wody, na pierwszym planie takie klarowne a dalej wydaje się lekko zaśnieżone (zmarznięte) jeszcze

10zer napisał(a):

Wygląda jak 3w1 kaczka, woda i yyy... lód. Szczególnie ta woda cudaśna.

Dokładnie tak było. Właściwe to ta kaczka stała na lodzi, tylko że ten lód był pod powierzchnią wody. Dziś wiem że dobrze zrobiłem wychodząc w niedziele, ponieważ teraz na Odrze jest już tylko woda.

Deviant napisał(a):

Lampą dopalić w kaczkę i było by niezłe zdjęcie - drugi plan zdecydowanie ciekawszy...

Ciekawa koncepcja, na pewno do rozważenia w przyszłości. Dodam tylko, że zarówno na tym jak jeszcze na kilku innych kaczka zamierzenie jest zdecydowanie niedoświetlona.

Tomek69N napisał(a):

Gdybym miał pomarudzić to tylko o to, że nie widać zarysu twarzy modelki znaczy się ten tego no jak mu tam? Aha - dziobu. :thumbsup:

Tomku coś się dla ciebie znajdzie , gdyż posiadam zdjęcie modelki z profilu http://klubkm.pl/forum/images/smilies/hihi.gif :c20

Michal.
Poszukiwacz

eszcze na kilku innych

poka, poka :c34

Bertone.
Poszukiwacz

74 - bardzo fajna fotografia , sam efekt zdjęcia przedni ... :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
doslav.
Poszukiwacz

Kaczka to trochę jak sylwetka na strzelnicy dla myśliwych wygląda :nauseated_face:
To tyle żartów... Albowiem fotka podoba się niesłychanie (ach ta woda)! :c4