Podziel się wrażeniami!
Na początek Wrocław i kilka portretów
1.JPG
2.JPG
3.JPG
Rutek dziękuję za słowo komentarza.
Jakiś czas temu byłem na ślubie kumpla ze studiów, wziąłem aparat i popełniłem kilka kadrów. Poniżej niektóre z nich.
Bardzo przyjemne
Nooo...
Ale dlaczego Panna Młoda wącha rękę Pana Młodego? Wybacz, ale nie znam tego zwyczaju...
Tadeusz napisał(a):
Nooo...
Ale dlaczego Panna Młoda wącha rękę Pana Młodego? Wybacz, ale nie znam tego zwyczaju...
Tadeusz napisał(a):
Ale dlaczego Panna Młoda wącha rękę Pana Młodego?
Jakoś ostatnia seria do mnie nie ,,mówi". No cóż, ślubniaki to ciężka sprawa. Zbyt dużo chaosu na planie. Fajnie, że będzie okazja pogadać na ten temat w realu.Pozdraw.
PS.Obiecuję, że będę wchodził na palcach jak przyjadę.
A u nas jest zwyczaj, że pan młody całuje dloń z obrączką panny młodej, ona natomiast całuje obrączkę przed włożeniem na palec pana młodego. I tak wydaje mi się subtelniej...
A teraz konkrety.
86 - naprawdę nie masz zdjęcia z normalną miną księdza?
88 - przy detalach aż prosi się o większą GO i inny kąt widzenia niż taki przewidywalny - na wprost
91 - poruszone? dziwne jakieś
Generalnie kadry takie "zwyczajne". Sama nie biorę się za takie wyzwania, bo obawiam się, że mogę nie sprostać wymaganiom. Twoje zdjęcia nie sprostałyby moim, zdecydowanie wolę Twoje poprzednie kadry
Jak dla mnie to 91 jest najfajniejsze tylko ostrość mogła by być na pannie młodej ale ogólnie to popracował bym nad obróbką wszystkich zdjęć bo wyglądają jak byś nic z nimi nie robił.
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/miotla.gif
Dziękuję wszystkim za wizytę i komentarz
Poniżej kilka zdjęć z ostatniego weekendu. Takie uliczniki.
92.jpg93.jpg94.jpg95.jpg96.jpg97.jpg
ps. Mam nadzieję, że na kolejne zdjęcia nie będzie trzeba tyle czekać
To ja napiszę coś od siebie
92 - nie pasuje mi tutaj kadr.
93 - w ogóle nie przemawia do mnie kadr. Główny motyw nie zauważalny jak dla mnie.
94 - byłby fajny kadr gdybyś przyciął go w kwadrat, żeby nie było widać głowy dziecka z przodu
95 - chyba zbędne w tej serii.
96 - też kadr nie za bardzo. A gdyby na przykład: stanąć przy ścianie, dalej i skadrować tak, żeby ten Pan był po lewej stronie a tabliczka np. na środku, pozostawiając przestrzeń po prawej stronie
97 - nie pokazałbym.
Ogólnie 94 najlepiej kadrowo, ale po przycięciu.
Reszta jakoś kadry takie nijakie jak dla mnie
Pozdrawiam