Podziel się wrażeniami!
kilka fotek
Witam tryf ale niema co komentowac
ok widac załaczniki...
i jeszcze kilka
i ostatnie
Witam
No to poszalałaś z numeracją Gdyby tak poprosić w kolejności Ale i tak plus za numery
A co do zdjęć to:
1 - ładne makro, fajnie rozmyte tło
2, 5 - ładny piesek
3 - ładnie rozmyte tło za dinozaurem
4 - kicia nie za bardzo ostra
6 - trochę nieostry misiek
7 - ciekawe, ale nieostre
8 - to już tylko wspomnienie...
9 - gałęzie mogły być nieostre, a drzewa w dali ostrzejsze
W 4,6 i 7 za wysokie ISO. Nie ustawiaj ISO na AUTO. Staraj się ustawić ISO zawsze 100, ewentualnie 200.
Dinozaur i piesek najlepszy według mnie
To tyle z opinii amatora
za numerację baaardzo przepraszam "zakręciłam się"
- dziękuję za info o ISO, zastosuję się do rady !
- zdjęcie z bombką - "łapki" do "ciężkiego sprzętu" nie przywykły
jeszcze raz dziękuję za opinie !
pozdrawiam serdecznie !!
I staraj się szerzej kadrować, zawsze możesz potem przyciąć w programie do obróbki.
i ja postaram sie cos ci doradzic, jestem amarotka sa tu osoby ktore znaja sie bardzo dobrze ale jakos nie chca nam za bardzo podpowiadac
a wiec
najbardziej moim zdaniem udane sa 4 i 1 chociaz kotek- mozna by ostrosc poprawic i chyba faktycznie troche przepalone,ze to tak okresle, 1 troche zle wykadrowana, obciete platki
co do reszty to ostrosc i kadry do poprawki.np. psinka fajna ale na kazdym zdieciu poobcinana.8 moglo by byc fajne ale tez kadr mi sie nie podoba, ja bym dala bardziej w lewo.
To tak moim skromnym zdaniem.Pozdrawiam.
Witam
kasia25 napisał(a):
i ja postaram sie cos ci doradzic, jestem amarotka sa tu osoby ktore znaja sie bardzo dobrze ale jakos nie chca nam za bardzo podpowiadac
paulino ale ja nie napisalam o Wszystkich ale jest tu wielu naprawe swietnych fotografow widze ich zdiecia sa wspaniale. a SZFENDAK jest oczywiscie jednym z nich i Bardzo mu dziekuje za opinie i podpowiedzi bardzo duzo mi pomogl