Podziel się wrażeniami!
Oto zdjecia mojego goscia dzisiaj na dzialce nie bylam przygotowana na jego przybycie ale pare fotek udalo mi sie strzelic wpisy mile widziane pozdrawiam
kris napisał(a):
a jak u Ciebie z selekcją ?
kris napisał(a):
podoba mi się 20 - bez korekcji. Ładnie drania zaskoczyłaś
Witam byłam dzisiaj odwiedzić moich znajomych ale nie było ich już tam ale za to był inny mieszkaniec,szybki i zwinny
cd. wczorajszego wypadu
31 - bardzo fajny pomysł, tło ciekawe, lecz moim skromnym zdaniem mogłabyś zjechać aparatem trochę niżej, tak, żeby nie było widać tego, co jest za tym kawałkiem drzewa - ale ogólnie najlepsze z tych trzech
32- piękne, ale pięknych kwiatów jest tutaj tak dużo, że ciężko cokolwiek nowego dopisać
33 - fajne, ale chyba trochę zbyt krótki czas eksp. jest też trochę nieostre jak na moje oko amatorskie
31 - bardzo fajny pomysł, tło ciekawe, lecz moim skromnym zdaniem mogłabyś zjechać aparatem trochę niżej, tak, żeby nie było widać tego, co jest za tym kawałkiem drzewa
a ten kawalek drzewa to podklad kolejowy,czyli zdjecie robione na torowiskuporównując 31 przed i po poprawie, to po poprawie jest lepsze
32 - bajera jak dla mnie, kolory super
33 - kwiatek na brzegach troszeczkę nieostry
31 - bardzo fajny pomysł, tło ciekawe, lecz moim skromnym zdaniem mogłabyś zjechać aparatem trochę niżej, tak, żeby nie było widać tego, co jest za tym kawałkiem drzewa
a ten kawalek drzewa to podklad kolejowy,czyli zdjecie robione na torowiskuWitam byłam dzisiaj odwiedzić moich znajomych ale nie było ich już tam ale za to był inny mieszkaniec,szybki i zwinny
Dzieki wszystkim za komentarze
:smileyrolleyes: byly naprawde szybkie :smileyhappy:krzys1977 napisał(a):
Nr. 29 szkoda, że niestety nieostre.
30 - fajna i w moim ulubionym kolorze....
ale masz super towarzystwo do focenia
jakis cymbal :smileyevil: