Podziel się wrażeniami!
Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.
pawelszymanski6 napisał(a):
ptaszek
P.S. wiem że trochę rozmazany ale to nie wina drżących rąk bo robiłem ze statywu tylko kiepskiej jakości taira
Tadeusz napisał(a):
ptaszek
P.S. wiem że trochę rozmazany ale to nie wina drżących rąk bo robiłem ze statywu tylko kiepskiej jakości taira
No, przy 1/30s to ta łyska miała prawo się ruszyć. Nie jest taki zły ten tair. Przy jakiej przysłonie robiłeś?
takie tam
ptaszek gubi się trochę w tym tle
a kwiatuszki wydają mi się nieostre i troszkę ciemne... ale podoba mi się kompozycja
ptaszek gubi się trochę w tym tle
a kwiatuszki wydają mi się nieostre i troszkę ciemne... ale podoba mi się kompozycja
wycieczka na Okęcie
i jeszcze jedno zdjęcie z lotniska
78 - zbyt centralnie
77 - nie wiem sam, w sumie niewiele widać prócz kratki która mnie nie przekonuje - po wczorajszym pstrykaniu ptaszków rzez klatkę wręcz budzi we mnie negatywne odczucia
75 - najfajniejsze z nowych
78 - zbyt centralnie
77 - nie wiem sam, w sumie niewiele widać prócz kratki która mnie nie przekonuje - po wczorajszym pstrykaniu ptaszków rzez klatkę wręcz budzi we mnie negatywne odczucia
75 - najfajniejsze z nowych
samolot za ogrodzeniem zrobiłem kilka fotek i jakoś właśnie taka gdzie tylko ogrodzenie jest ostre przypadła mi do gustu