anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

pawelszymanski6 napisał(a):

ptaszek ;)

P.S. wiem że trochę rozmazany ale to nie wina drżących rąk bo robiłem ze statywu tylko kiepskiej jakości taira :(

No, przy 1/30s to ta łyska miała prawo się ruszyć. Nie jest taki zły ten tair. Przy jakiej przysłonie robiłeś?

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Tadeusz napisał(a):

ptaszek ;)

P.S. wiem że trochę rozmazany ale to nie wina drżących rąk bo robiłem ze statywu tylko kiepskiej jakości taira :(

No, przy 1/30s to ta łyska miała prawo się ruszyć. Nie jest taki zły ten tair. Przy jakiej przysłonie robiłeś?

to było na 8 bo na 5,6 mydło było a tu akurat to ona się w ogóle nie ruszała...w porównaniu z moim sonnarem to tair jakościowo słabo wypada niestety

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

ptaszek gubi się trochę w tym tle :rolling_eyes:
a kwiatuszki wydają mi się nieostre i troszkę ciemne... ale podoba mi się kompozycja ;)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

ptaszek gubi się trochę w tym tle :rolling_eyes:
a kwiatuszki wydają mi się nieostre i troszkę ciemne... ale podoba mi się kompozycja ;)

kurcze muszę w końcu skalibrować monitor bo u mnie kwiatki są bardzo jasne :? w zamyśle miała być mała głębia ostrości niestety kwiatki też częściowo są nieostre :(

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

i jeszcze jedno zdjęcie z lotniska ;)

Michal.
Poszukiwacz

78 - zbyt centralnie
77 - nie wiem sam, w sumie niewiele widać prócz kratki która mnie nie przekonuje - po wczorajszym pstrykaniu ptaszków rzez klatkę wręcz budzi we mnie negatywne odczucia ;)
75 - najfajniejsze z nowych ;)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

78 - zbyt centralnie
77 - nie wiem sam, w sumie niewiele widać prócz kratki która mnie nie przekonuje - po wczorajszym pstrykaniu ptaszków rzez klatkę wręcz budzi we mnie negatywne odczucia ;)
75 - najfajniejsze z nowych ;)

dzięki za odwiedziny :)
78 miał być centralnie nawet specjalnie tak wykadrowałem :) samolot za ogrodzeniem zrobiłem kilka fotek i jakoś właśnie taka gdzie tylko ogrodzenie jest ostre przypadła mi do gustu co do samolotu w przestworzach to bardzo żałuje że mam tylko taira 300mm ale zbieram na 70-400G wtedy zdjęcia na pewno będą jeszcze ciekawsze ;)

Michal.
Poszukiwacz

samolot za ogrodzeniem zrobiłem kilka fotek i jakoś właśnie taka gdzie tylko ogrodzenie jest ostre przypadła mi do gustu

Faktycznie widać tam nawet samolot :D