Podziel się wrażeniami!
Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.
wizyta w Łazienkach Królewskich
146 - czy aby na pewno to chciałeś wrzucić
147 - tu chyba gołąbki nie do końca ostre
no gołąbki musiałem podostrzyć bo światła nie było i mi się trochę poruszyły ale nie do końca widać a co do głowy posągu to było to zamierzone jak się przyjrzysz to w tle na gałęzi siedzi paw
Zgadzam się ze Starostą - dziwny kadr na 146 oraz brak ostrości (poruszenie?) na 147. Ale samo w sobie 147 jest całkiem przyjemne.
witmann napisał(a):
brak ostrości (poruszenie?) na 147. Ale samo w sobie 147 jest całkiem przyjemne.
a nie lepiej byloby z ostroscia na tego pawia? gdybys nie powiedzial to bym go nie zauwazyl.
a nie lepiej byloby z ostroscia na tego pawia? gdybys nie powiedzial to bym go nie zauwazyl.
pawelszymanski6 napisał(a):
ale nie do końca widać a co do głowy posągu to było to zamierzone jak się przyjrzysz to w tle na gałęzi siedzi paw
Nocne i 141 najciekawsze. Te pomiędzy jakoś nie bardzo. 141 ciekawe chmury.
146 fajniej by bylo moze gdybys przykucnal i wtedy byloby troche pawia i troche tej figurki widac, bo tak to troche figurki za malo, a paw rzeczywiscie moglby byc ostrzejszy ciut ^^
147 i tak fajne chociaz nieostre lekko ^^