anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

wizyta w Łazienkach Królewskich :)

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

146 - czy aby na pewno to chciałeś wrzucić :question:
147 - tu chyba gołąbki nie do końca ostre ;)

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

no gołąbki musiałem podostrzyć bo światła nie było i mi się trochę poruszyły :D ale nie do końca widać a co do głowy posągu to było to zamierzone jak się przyjrzysz to w tle na gałęzi siedzi paw ;)

witmann
Początkujący

Zgadzam się ze Starostą - dziwny kadr na 146 oraz brak ostrości (poruszenie?) na 147. Ale samo w sobie 147 jest całkiem przyjemne.

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

witmann napisał(a):

brak ostrości (poruszenie?) na 147. Ale samo w sobie 147 jest całkiem przyjemne.

dlatego je mimo wszystko wstawiłem mogłem podnieść iso wtedy byłoby ok ale pewnie nie zdążyłbym z fotką ;)

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

a nie lepiej byloby z ostroscia na tego pawia? gdybys nie powiedzial to bym go nie zauwazyl.

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

a nie lepiej byloby z ostroscia na tego pawia? gdybys nie powiedzial to bym go nie zauwazyl.

zrobiłem na odwrót i mi się nie podobało a to mi się podoba nie wiem czemu taki mały eksperyment :D

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

pawelszymanski6 napisał(a):

ale nie do końca widać a co do głowy posągu to było to zamierzone jak się przyjrzysz to w tle na gałęzi siedzi paw ;)

skoro tam siedział paw do mogłeś bardziej domknąć przysłonę tak do F8-11. Wtedy byłaby większa GO i nie byłoby mydła z pawia ;)

Pozdrawia Starosta :grin:
oldguest
Początkujący

Nocne i 141 najciekawsze. Te pomiędzy jakoś nie bardzo. 141 ciekawe chmury.

Melanie------
Początkujący

146 fajniej by bylo moze gdybys przykucnal i wtedy byloby troche pawia i troche tej figurki widac, bo tak to troche figurki za malo, a paw rzeczywiscie moglby byc ostrzejszy ciut ^^
147 i tak fajne chociaz nieostre lekko ^^