anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sqarpi - nowosci.

profile.country.pl_PL.title
Sqarpi
Początkujący

Sqarpi - nowosci.

Jak kazdy to i ja. Pare fotek ode mnie. Uwagi mile widziane.

82 ODPOW. 82
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Witaj,

ładne portrety (choć blisko do plastiku to jednak udało Ci się zatrzymać i nie przesadzić z obróbką)

jedne kwestia - czy te dłonie przyłożone do twarzy na pierwszych dwóch są potrzebne ?
bo mi przeszkadzają w skupieniu się na twarzy ;)

no i numeruj foteczki :nauseated_face:

pozdrawiam,
kris

Sqarpi
Początkujący

Dzieki. Staram sie nie mowic nic ludziom, ktorym robie zdjecia, wiec o rekach tez nie mowiem. Tak dziewczyny siedzialy, to takie fotki maja. :) Co do fotki 2., to mozecie wierzyc lub nie, nie ingerowalem nic a nic w skore, zero stempla, healing tool czy latki.

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Sqarpi napisał(a):

Dzieki. Staram sie nie mowic nic ludziom, ktorym robie zdjecia, wiec o rekach tez nie mowiem. Tak dziewczyny siedzialy, to takie fotki maja. :)

takie fotki są dobre bo naturalne.
No ale właśnie powstaje pytanie - czy nie warto zainwestować trochę czasu i bawić się w pozowanie ?

Sqarpi napisał(a):

Co do fotki 2., to mozecie wierzyc lub nie, nie ingerowalem nic a nic w skore, zero stempla, healing tool czy latki.

ale jakiś blurek jest ?

Sqarpi
Początkujący

Co do pozowania to roznie, jesli chce zeby zdjecie bylo pozowane, to po prsotu ustawiam si z kims na zdjecia i robie zdjecia, jesli pojde gdzies z aparatem i po pprostu robie zdjecia przy okazji, raczej nie wydaje nawet najmniejszych polecen.
Blurek maly do calosci byl.

Starosta.
Początkujący

Witam :)
Bardzo fajne portreciki :)
2 najlepsza jak dal mnie ;)
Pozdrawiam

Pozdrawia Starosta :grin:
Sqarpi
Początkujący

Wczoraj kumple trohe jezdzili na corssach, to i zdjecia nowe sa.
Jako, ze 300 nie jest uszczelniona, moja matryca wyglada jakbnym ja wrzucil do piasku. :D

Starosta.
Początkujący

4 - jak na takie ustawienia dziwi mnie, że motocyklista nieostry :| Widocznie amatorzy tak mają :nauseated_face:
5 - tu już znacznie lepiej jeżeli chodzi o motocyklistę :) A może tak kadr poziomy :question:

Sqarpi napisał(a):

Wczoraj kumple trohe jezdzili na corssach, to i zdjecia nowe sa.
Jako, ze 300 nie jest uszczelniona, moja matryca wyglada jakbnym ja wrzucil do piastku. :D

Ale już wyczyszczona :smileyquestion:

Sqarpi
Początkujący

Wyczyszczona.
Co do 4 to nawet przy takim czasie lekko rozmylo kumpla, dosc blisko stalem, a on jechal nie tak wolno. ;)
W 5 nie dalo sie inaczej. Z tego miejsca co stalem, po bokoach w kadrze poziomym byl wylapal strasznie duzo smieci.

Edit.
Tutaj masz kadr poziomy, z proba panoramowania z lampa na hss. Nie zauwazylem, ze zostawilem za bardzo przymkniety obiektyw, no i wyszlo troche bardziej rozmazane niz chcialem. (6)

Starosta.
Początkujący

6 - następnym razem się uda ;) przynajmniej dynamikę nabrało w porównaniu z 5
7 - bardzo ładne :)