Podziel się wrażeniami!
Jak kazdy to i ja. Pare fotek ode mnie. Uwagi mile widziane.
Witaj,
ładne portrety (choć blisko do plastiku to jednak udało Ci się zatrzymać i nie przesadzić z obróbką)
jedne kwestia - czy te dłonie przyłożone do twarzy na pierwszych dwóch są potrzebne ?
bo mi przeszkadzają w skupieniu się na twarzy
no i numeruj foteczki
pozdrawiam,
kris
Dzieki. Staram sie nie mowic nic ludziom, ktorym robie zdjecia, wiec o rekach tez nie mowiem. Tak dziewczyny siedzialy, to takie fotki maja. Co do fotki 2., to mozecie wierzyc lub nie, nie ingerowalem nic a nic w skore, zero stempla, healing tool czy latki.
Sqarpi napisał(a):
Dzieki. Staram sie nie mowic nic ludziom, ktorym robie zdjecia, wiec o rekach tez nie mowiem. Tak dziewczyny siedzialy, to takie fotki maja.
Sqarpi napisał(a):
Co do fotki 2., to mozecie wierzyc lub nie, nie ingerowalem nic a nic w skore, zero stempla, healing tool czy latki.
Co do pozowania to roznie, jesli chce zeby zdjecie bylo pozowane, to po prsotu ustawiam si z kims na zdjecia i robie zdjecia, jesli pojde gdzies z aparatem i po pprostu robie zdjecia przy okazji, raczej nie wydaje nawet najmniejszych polecen.
Blurek maly do calosci byl.
Witam
Bardzo fajne portreciki
2 najlepsza jak dal mnie
Pozdrawiam
Wczoraj kumple trohe jezdzili na corssach, to i zdjecia nowe sa.
Jako, ze 300 nie jest uszczelniona, moja matryca wyglada jakbnym ja wrzucil do piasku.
4 - jak na takie ustawienia dziwi mnie, że motocyklista nieostry Widocznie amatorzy tak mają
5 - tu już znacznie lepiej jeżeli chodzi o motocyklistę A może tak kadr poziomy
Ale już wyczyszczona :smileyquestion:Sqarpi napisał(a):
Wczoraj kumple trohe jezdzili na corssach, to i zdjecia nowe sa.
Jako, ze 300 nie jest uszczelniona, moja matryca wyglada jakbnym ja wrzucil do piastku.
Wyczyszczona.
Co do 4 to nawet przy takim czasie lekko rozmylo kumpla, dosc blisko stalem, a on jechal nie tak wolno.
W 5 nie dalo sie inaczej. Z tego miejsca co stalem, po bokoach w kadrze poziomym byl wylapal strasznie duzo smieci.
Edit.
Tutaj masz kadr poziomy, z proba panoramowania z lampa na hss. Nie zauwazylem, ze zostawilem za bardzo przymkniety obiektyw, no i wyszlo troche bardziej rozmazane niz chcialem. (6)
6 - następnym razem się uda przynajmniej dynamikę nabrało w porównaniu z 5
7 - bardzo ładne