anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

zdjecia koni i inne.

midnight93
Początkujący

zdjecia koni i inne.

Robie zdjecia kompaktem i bardzo lubie je przerabiac, m.in photoshopem. Oto kilka moich zdjec (żadna rewelacja). Prosze o jakies wskazowki ;D

41 ODPOW. 41
corsaris
Początkujący

dla zachęty zostawiam ci fotkę z końmi :):):):):): pozdro i dzięx za komentarz :)

ci.nek
Początkujący

corsaris masz swoją galerię, więc czemu tu umieszczasz swoje fotki?

midnight93
Początkujący

ale mi nie przeszkadza, że ktos umieszcze w mojej galeri swoje zdjecia ;D Bardzo ładne to zdjecie, naprawde Ty je wykonałeś?

midnight93
Początkujący

Zdjęcie jest bardzo stare i coś mi w nim nie pasuje, tylko nie wiem co. :?

ci.nek
Początkujący

Witaj, aż takie stare to ono nie jest ;)
Zdjęcie śmiechowe, ale ja bym je widział w b&w i poza tymi kilkoma ziarnami w lewym górnym rogu jest ok. :)

midnight93
Początkujący

to jest jedno z pierwszych zdjec, jakie zrobilam pierwszym aparatem ;D

midnight93
Początkujący

jakies takie ;)

ci.nek
Początkujący

midnight93 napisał(a):

jakies takie ;)

ale masz podejście :)
co do fotki to nie znam się za bardzo na portretach, ale coś powiem. Pomysł fajny tylko wykonanie nie bardzo ;) złe światło, przepalone u góry, ucięty łokieć oraz prawa ręka i tyle z mojej strony. Pozdrawiam i czekam na nowe fotki ;)

midnight93
Początkujący

może to dziwnie zabrzmi, ale jak dobrze usłyszeć prawdziwą krytykę :) bo każdy tylko przesładza, że ładnie pięknie, a swoje prawdziwe zdani woli zachować dla siebie. Cenie krytyke.

ci.nek
Początkujący

Pochwały są fajne tylko niczego nie uczą poza próżnością ;) a krytyka uczy i mobilizuje :) Dopiero uczę się tajników fototopografii, trochę mnie sprzęt i brak czasu ogranicza ale na ile pozwala moja wiedza staram się wypowiadać. pzdr