Podziel się wrażeniami!
Sony 70-300 mm f/4,5-5,6 G SSM
Pytanie? Czy do 550 warto zainwestować w ten obiektyw tz.sony 70-300mm f/4,5-5,6 G SSM.
wojkra napisał(a):
Pytanie? Czy do 550 warto zainwestować w ten obiektyw tz.sony 70-300mm f/4,5-5,6 G SSM.
wojkra napisał(a):
Lajam,Alcazar dziękuję za utwierdzenie mnie w wyborze ponieważ nie byłem pewien czy 550-tka może być wyposażona w obiektyw wyższej klasy.Pozdrawiam.
wojkra napisał(a):
Lajam,Alcazar dziękuję za utwierdzenie mnie w wyborze ponieważ nie byłem pewien czy 550-tka może być wyposażona w obiektyw wyższej klasy.Pozdrawiam.
Interesowało by mnie porównanie Sony 70-300G do Minolty 70-300 w wersji pierwszej ( beercan) oraz ostatniej czyli N . Bo przykładowe zdjęcia w tym teście są takie "cyfrowe" .
Minolta ładniej rysuje obraz i ma lepsza plastykę kolorów .
redlupota napisał(a):
Minolty 70-300 w wersji pierwszej ( beercan)
redlupota napisał(a):
Interesowało by mnie porównanie Sony 70-300G do Minolty 70-300 w wersji pierwszej ( beercan) oraz ostatniej czyli N . Bo przykładowe zdjęcia w tym teście są takie "cyfrowe" .
Minolta ładniej rysuje obraz i ma lepsza plastykę kolorów .
redlupota napisał(a):
Minolty 70-300 w wersji pierwszej ( beercan)
marcin napisał(a):
photomusic napisał(a):
marcin napisał(a):
Nie warto.
Ryszard Rduch robi zdjęcia tylko kitowymi obiektywami,na swoim blogu przekonuje iż umiejętnie robiąc zdjęcia kitem uzyskuje efekt lepszy niż większość sprzętowych onanistów na forach internetowych.
Dodam że jest bardzo przekonywujący,a już paru jego czytelników wystawiło na allegro swoje nowe aparaty sony...
Pozdrawiam.