Podziel się wrażeniami!
Pewnie nie jestem pierwszy, który o to pyta... nie potrafię zmienić nazwy DCM w nazewnictwie zdjęć... Czy jest to możliwe w aparcie ?.... na razie doczytałem,że mogę to zmienić tylko w programie np Adobe Photo Downloader.... proszę o pomoc....
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
sebek11 napisali:
Dziękuje za info.....jeśli możesz napisz proszę czy można wyłączyć podgląd wykonanego zdjęcia....
Cześć!
Oczywiście, można to wyłączyć
Możesz sprawdzić zapisane zdjęcie na ekranie zaraz po jego wykonaniu. Możesz również ustalić czas wyświetlania zdjęć w autopodglądzie.
Co do obiektywów i przejściówek, zamieściłem link w innym watku w którym o to pytałeś.
Pozdrawiam
Dziękuje za info.....jeśli możesz napisz proszę czy można wyłączyć podgląd wykonanego zdjęcia.... nie potrafię....a nie jest mi to potrzebne....i ostatnie pytanie.... mam obiektywy Nikorra 50 mm, od Nikona D200 i tamrona 16-32 mm (jakoś tak), system bodajże DX,,,, Poszukuje konwerterów do Sony A600, takich z możliwością AF... pozdr dziekuję...
sebek11 napisali:
Dziękuje za info.....jeśli możesz napisz proszę czy można wyłączyć podgląd wykonanego zdjęcia....
Cześć!
Oczywiście, można to wyłączyć
Możesz sprawdzić zapisane zdjęcie na ekranie zaraz po jego wykonaniu. Możesz również ustalić czas wyświetlania zdjęć w autopodglądzie.
Co do obiektywów i przejściówek, zamieściłem link w innym watku w którym o to pytałeś.
Pozdrawiam
Dziękuję..... pozdr