Podziel się wrażeniami!
Witajcie,
Mam przyjemność testować kapitalną kamerkę o oznaczeniu HDR-AS15, ale chyba bardziej znaną jej nazwą jest ActionCam
Jak na takie maleństwo, oferuje naprawdę wiele możliwości!
Do wyboru mamy wiele trybów nagrywania, na początek może coś, co mnie się najbardziej spodobało, a mianowicie tryb Super Slow Motion 120 klatek/s
Istotnym jest fakt, że w tym trybie nie ma ograniczeń czasowych (zazwyczaj kamery jakie miałem przyjemność testować oferowały tylko 10 sekund w trybie "Płynne wolne nagrywanie").
A jak to się ma w praktyce?
Zobaczcie sami
Nagranie wykonałem przy zapadającym już zmroku (ok.16:00), brakowało już trochę światła więc podbiłem podczas obróbki filmu jasność ręcznie.
Message was edited by: Lajam.
Bardzo ładnie to wygląda. W poniedziałek będe testował slow motion w czasie gier zespołowych.
Zastanawiam sie tylko jak długo można nagrywać scene. Ile realnego czasu . Może wiesz ?
Witaj,
Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale byłem za granicą i słabo z dostępem do komputera.
W kwestii nagrań - nie wiem dokładnie ile maksymalnie wynosi czas nagrania bez przerwy. Ja staram się nie nagrywać materiału dłuższego niż 2-3 minuty na raz bo potem zwyczajnie nie da się tego oglądać. Zdecydowanie wolę nagrywać krótsze filmy, a potem ewentualnie montować to w całość.
Pozdrawiam,