anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony HDR-AS15 Action Cam w akcji

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Sony HDR-AS15 Action Cam w akcji

Witajcie,

Mam przyjemność testować kapitalną kamerkę o oznaczeniu HDR-AS15, ale chyba bardziej znaną jej nazwą jest ActionCam :slight_smile:

Jak na takie maleństwo, oferuje naprawdę wiele możliwości!

Do wyboru mamy wiele trybów nagrywania, na początek może coś, co mnie się najbardziej spodobało, a mianowicie tryb Super Slow Motion 120 klatek/s

Istotnym jest fakt, że w tym trybie nie ma ograniczeń czasowych (zazwyczaj kamery jakie miałem przyjemność testować oferowały tylko 10 sekund w trybie "Płynne wolne nagrywanie").

A jak to się ma w praktyce?

Zobaczcie sami :slight_smile:

Nagranie wykonałem przy zapadającym już zmroku (ok.16:00), brakowało już trochę światła więc podbiłem podczas obróbki filmu jasność ręcznie.

Message was edited by: Lajam.

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
buddookan
Poszukiwacz

Bardzo ładnie to wygląda. W poniedziałek będe testował slow motion w czasie gier zespołowych.

Zastanawiam sie tylko jak długo można nagrywać scene. Ile realnego czasu . Może wiesz ?

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Witaj,

Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale byłem za granicą i słabo z dostępem do komputera.

W kwestii nagrań - nie wiem dokładnie ile maksymalnie wynosi czas nagrania bez przerwy. Ja staram się nie nagrywać materiału dłuższego niż 2-3 minuty na raz bo potem zwyczajnie nie da się tego oglądać. Zdecydowanie wolę nagrywać krótsze filmy, a potem ewentualnie montować to w całość.

Pozdrawiam, :slight_smile: