anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ci.nek - letnie focenie

ci.nek
Początkujący

ci.nek - letnie focenie

Witam.
Postanowiłem i ja założyć swoją galerię i pokazać moje fotki. Obecnie fotografuję H50. Proszę o opinie i porady.
Pozdrawiam Marcin

91 ODPOW. 91
lupus-----
Początkujący

31. bardzo ładne
32. Kapitalna mućka 8-)

nieporadna
Początkujący

Witam :D

30 - bardzo ładne
31 - j.w. , a jakby było jaśniejsze to nawet można poowiedzieć, że bajkowe :D
32 - uwielbiam krowy, a moja córka chce mieć jedną w domu :slight_smile:

Z niecierpliwością czekamy na kolejne ;)

ci.nek
Początkujący

nieporadna, lupus dzięki ;)

nieporadna napisał(a):

uwielbiam krowy, a moja córka chce mieć jedną w domu :slight_smile: )

Kup jej łaciate ;) :smileyhappy:

kaska_s
Początkujący

ci.nek nie jestem, co prawda, zauroczona krówką ;) , ale wierzę, że można sie zauroczyć :) bo zdjęcie jest rewelacyjne :|

ci.nek
Początkujący

przyznam się, że też mi się podoba :)
mam dla Was w prezencie stokrotkę. Chcecie? ;)

nieporadna
Początkujący

Chcecie?

No pewnie, że chcemy :smileyexclaim: :smileyhappy: )

lupus-----
Początkujący

Ładna stokrotka ale żeby się do czegoś przyczepić ;) to wydaje mi się że lewa część kwiatka jest mało widoczna na tle tej białej części chmurki, lepiej by wyglądało na niebieskim niebie :)

ci.nek
Początkujący

nieporadna napisał(a):

podaj adres to wyślę ci moją córkę paczką, bo masz krowy i stokrotki, a jej do szczęścia więcej nie potrzeba (nooo jakby się znalazło jeszcze kilka ślimaków i dżdżownic i jakiś staw do łowienia ryb to byłaby już całkowicie sprzedana :slight_smile: )

Zapraszam w okolice Mińsk znajdą się krowy, pasące się na łąkach ze stokrotkami, jakiś stawik nieopodal z ciekawą fauną myślę, że dżdżownice też by się znalazły. Tylko za taką "paczkę" to ja dziękuje, wczoraj pozbyłem się na tydzień 2-letniej bratanicy :smileyhappy:

lupus napisał(a):

Ładna stokrotka ale żeby się do czegoś przyczepić ;) to wydaje mi się że lewa część kwiatka jest mało widoczna na tle tej białej części chmurki, lepiej by wyglądało na niebieskim niebie :)

Masz rację, że wyglądałoby to ładniej, ale cóż chmury nie chciały się przesunąć ;)

kaska_s
Początkujący

Masz rację, że wyglądałoby to ładniej, ale cóż chmury nie chciały się przesunąć ;)

Bo nie umiesz z nimi rozmawiać, hehe :smileyhappy:

A tak na serio to bardzo ciekawe ujęcie, aczkolwiek jestem tego samego zdania co lupus ;)

A! I jeszcze jedno: wybierasz dobre zdjęcia, aj mam z tym problem, bo nie mogę się nigdy zdecydować i wrzucam "serię" zazwyczaj ;) Ale skończę z tym :smileyredface:

ci.nek
Początkujący

Bo nie umiesz z nimi rozmawiać, hehe :slight_smile:

następnym razem już sobie z nimi pogadam :smileyhappy:

A! I jeszcze jedno: wybierasz dobre zdjęcia, aj mam z tym problem, bo nie mogę się nigdy zdecydować i wrzucam "serię" zazwyczaj ;) Ale skończę z tym :smileyredface:

Coś Ci podpowiem. Ja zanim zgram fotki na dysk przeglądam je w aparacie, te które są brzydkie, poruszone, nie ostre, bądź jest za dużo identycznych ujęć od razu je kasuje. Na dysk trafiają tylko dobre fotki, bądź nadające się jeszcze do poprawki. W ten sposób przeglądając fotki na kompie 70-80% ujęć jest udanych, a z tych zawsze można wybrać kilka fajnych, wartych pokazania na forum ;) :D
Ty zawsze możesz wybrać np. 6 najładniejszych fotek z danej sesji i z pośród nich wybrać powiedzmy 3 the best ;)
Oczywiście nie mówię, że wrzucanie 6 fotek za jednym zamachem to źle ;)