Podziel się wrażeniami!
Witam.
Postanowiłem i ja założyć swoją galerię i pokazać moje fotki. Obecnie fotografuję H50. Proszę o opinie i porady.
Pozdrawiam Marcin
ci.nek kurczę .... wyglądasz jak mój przyszły szwagier i jak zobaczyłam twoje zdjęcie to myślałam, że to on
a ja taki niefotkowy
nieporadna napisał(a):
z moimi dzieciakami jest o tyle fajnie, że jedno jeszcze nie mówi, a drugie lubi oglądać swoje zdjęcia wszędzie
Co powiecie o moich fotkach z ulicy, bardzo daleko mi do Krisa
i jeszcze kilka:
Witaj ci.nek Myślę, że nie trzeba mieć lustrzanki, żeby robić dobre zdjęcia (jak kris ), bo jak ktoś napisał "to człowiek robi zdjęcia a nie aparat" . Ty potwierdzasz tą regułę (to moje amatorskie zdanie)
35- bardzo mi się podoba, zdjęcie ma w sobie to "coś"
36- nie leży mi
37- hmmm... fajne zdjęcie, ale główny obiekt chyba wyeksponowany w programie graficznym;)
Zdjęcia z kolejnej serii bardzo mi się podobają, używałeś konwertera szerokokątnego? Mam wrażenie, że używałeś go przy robieniu zdjęcia nr 40
Pozdrawiam! Przeglądałam galerię krisa i zazdroszczę im tego wypadu! Mam cichą nadzieję, że kiedyś wybiorę się na takie spotkanie (teraz to chyba bym się nawet wstydziła z moim bladym pojęciem o fotografii...)
Witaj ci.nek
Jeśli chodzi o streety to z góry uprzedzam że sie nie znam
Z ostatnich trzech przemawia do Mnie ulica czyli zdjęcie numer 36 nie pytaj dlaczego ma to coś i za to ode mnie
Jeśli chodzi o reszte też jest ok jak napisała to Moja poprzedniczka nie trzeba mieć lustrzanki aby robić dobre zdjęcia
pozdrawiam i życzę więcej takich zdjęć w Twojej galerii
Dzięki dziewczyny za wizytę i pozostawione słowa
Myślę, że nie trzeba mieć lustrzanki, żeby robić dobre zdjęcia (jak kris ), bo jak ktoś napisał "to człowiek robi zdjęcia a nie aparat" . Ty potwierdzasz tą regułę (to moje amatorskie zdanie)
paulina napisał(a):
Z ostatnich trzech przemawia do Mnie ulica czyli zdjęcie numer 36 nie pytaj dlaczego ma to coś i za to ode mnie
Widzę, że "szwędaczka miejska" się koledze właczyłą
Streety bardzo mi się podobają a to "krisowe" jest debeściarskie
jednak dobry aparat dużo ułatwia focenie
Zupełnie niepodobny jestes do avatara
Co powiecie o moich fotkach z ulicy, bardzo daleko mi do Krisa
nieporadna napisał(a):
Widzę, że "szwędaczka miejska" się koledze włączyła
nieporadna napisał(a):
ja chwilowo biegam od mieszkania do mieszkania i przenoszę graty nie mam czasu nawet spojrzeć na aparat
nieporadna napisał(a):
Streety bardzo mi się podobają a to "krisowe" jest debeściarskie
Lajam napisał(a):
Zupełnie niepodobny jestes do avatara
Lajam napisał(a):
Będę szczery - bardzo daleko. Zauważ, że Kris ze swym streetem zawsze stara się wychodzić "do ludzi", nie fotografuje pustych ulic, samych budynków. Ale nie zniechęcaj się, każdy jakoś zaczyna i musi popełnić ileś tam błędów. To jak z jazda na nartach, jak mówią górale "Jak się nie przewrócisz, to się nie nauczysz"