anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ci.nek - letnie focenie

ci.nek
Początkujący

ci.nek - letnie focenie

Witam.
Postanowiłem i ja założyć swoją galerię i pokazać moje fotki. Obecnie fotografuję H50. Proszę o opinie i porady.
Pozdrawiam Marcin

91 ODPOW. 91
Melanie------
Początkujący

duze postepy zrobiles, patrzac na te pierwsze zdj. a teraz 😜
takogladnelam sobie wszystkie i chyba najbardziej podobala mi sie ta krowa, lew, paw..
malo masz tu portretowych .. bo jestem ciekawa jak ci wychodzą teraz ;d

ci.nek
Początkujący

Niestety moi portretowani nie zgadzają się na umieszczanie ich fotek w necie :(
Jeden się zgodził ;)

Melanie------
Początkujący

ladne i ciekawe tło ;]

kaska_s
Początkujący

Niestety moi portretowani nie zgadzają się na umieszczanie ich fotek w necie :(
Jeden się zgodził ;)

Rozumiem, że sam ci.nek ;) , ciekawe tło, przyznam się, że zrzuciłam to zdjęcie i próbowałam rozmyć, ale Twój efekt jest lepszy :cry: ;)

ci.nek
Początkujący

Rozumiem, że sam ci.nek ;)

ha ha, no i rozszyfrowałaś mnie ;) Postanowiłem pokazać swoją twarz. Fotka wykonana przez moją dziewczynę, tło mojej roboty ;)

kaska_s
Początkujący

ha ha, no i rozszyfrowałaś mnie ;) Postanowiłem pokazać swoją twarz. Fotka wykonana przez moją dziewczynę, tło mojej roboty ;)

No to tworzycie zgrany team ;) A widzieć Cię miło :) , zdjęcie powinieneś nazwać autoportret ;)

ci.nek
Początkujący

No to tworzycie zgrany team ;) A widzieć Cię miło :) , zdjęcie powinieneś nazwać autoportret ;)

Dzięki ;)
Co do team'u to już chyba zaraziłem ja fotografią, tylko, że ona lubi fotografować głównie mnie :( a ja taki niefotkowy ;)
celowo nie nazywałem autoportretem coby się nie wydawać, ale jak już się wydało to dodam :)

lupus-----
Początkujący

a ja taki niefotkowy ;)

Hehe, jaki ci.nek skromny :D Tło faktycznie fajnie zrobione, a mi kurde ciągle czasu brakuje na eksperymenty w photoshopie :smileyrolleyes:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

to teraz widzę kto komentował Moje fotki ;)
jeśli chodzi o samo zdjęcie to nie mam zastrzeżeń tyle że portrety to nie moja dziełka wiec co Ja będę gadać/pisać fajna

ci.nek
Początkujący

mam nadzieje, że się Paulino nie rozczarowałaś ;) :slight_smile:

lupus napisał(a):

Hehe, jaki ci.nek skromny :D Tło faktycznie fajnie zrobione, a mi kurde ciągle czasu brakuje na eksperymenty w photoshopie :rolling_eyes:

Nie stać mnie na Photoshopa to było robione w darmowym PhotoFiltre ;)