Podziel się wrażeniami!
Witam, mój debiut na tym forum. Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:
Witam znów coolds
136. Według mnie to obcięcie czoła nie był dobry zabieg zwłaszcza, że dziewczyna spogląda w górę.
Tu niestety muszę potwierdzić słowa dejmiena, że Wielki Powrót to nie jest choć wypatrywany z pewnością przez wielu
Ja może tylko dodam, że tam wojowniczka jakaś taka mało wojownicza. Wygląda z tą bronią jakby się jej bała, albo nie wiedziała co ze sobą zrobić.
Modelowały Ika i Ola
proszę nie oceniać mojego braku sumienia i pohamowania tzn. co do zdjęcia na grobach.
proszę o obiektywną ocenę, bo co do tego pierwszego nasłuchałam się już wiele
Osobiście nie przepadam za takim stylem, ale ok, zostawmy to. Technicznie raczej nic do zarzucenia, poprawnie. Resztę oceny pozostawię innym
Pomysłowo
Mi podoba się taki styl :smileytwisted: Dobre ujęcia
To ja chyba też jestem niepohamowany Bo jak jest cieplej to potrafię po 4-5 h spędzić na cmentarzu (bez aparatu)
EDIT: W sensie ,że czasami leże ,a nawet zasypiam na grobach
Mi też się stylizacja podoba... to chyba jeszcze pozostałość po tych "mrocznych" czasach :smileytwisted:
Krzychol123456 napisał(a):
EDIT: W sensie ,że czasami leże ,a nawet zasypiam na grobach
Sesja na cmentarzu
139 -
Gdzie następna sesja - w prosektorium
W 139 mi się kolory i pochylenie nie podoba.
Za to 138bardzo , no.
Teraz troszkę w innym stylu.
Modelowała Agnieszka
141/ Bravo!
Reszta mi się nie widzi...